Νομική προετοιμασία του Άρη για τα μπαράζ ενόψει του ραντεβού με τον Κοντονή

Κορυφώνεται η προετοιμασία του Άρη σε νομικό επίπεδο, προκειμένου να πετύχει την άνοδό του στην Football League μέσα από τη διαδικασία των μπαράζ. Οι κίτρινοι θέλουν να έχουν έτοιμα όλα τα νομικά δεδομένα που θα στηρίξουν την προσπάθεια τους και περιμένουν πολλά από το ραντεβού με τον Σταύρο Κοντονή.

Το πρώτο βήμα ήταν η αποστολή του υπομνήματος που συνυπέγραψαν Άρης, Παναγιάλειος, Καραϊσκάκης και Κηφισιά, με το οποίο ζητούν από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον υφυπουργό Σταύρο Κοντονή, τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη και τον πρόεδρο της Football League Σπύρο Καλογιάννη, να γίνουν αγώνες μπαράζ στη Γ΄εθνική, εάν προκύψουν άδειες θέσεις στη Β” εθνική.

Χθες οριστικοποιήθηκε το ραντεβού που είχαν ζητήσει οι κίτρινοι μέσω του υπομνήματος και αναμένεται να βρεθούν στο γραφείο του Κοντονή την ερχόμενη Τετάρτη.

Στην Αλκμήνης τονίζουν χαρακτηριστικά ότι ο Άλεξ Κάλας θα ταξιδεύσει από τις ΗΠΑ, ώστε να ηγηθεί προσωπικά της προσπάθειας και θα είναι επικεφαλής της κιτρινόμαυρης αντιπροσωπείας στην Αθήνα.

Στη συνάντηση αυτή θέλουν να καταδείξουν στον υφυπουργό ότι θα πρέπει να εφαρμοστεί η νομιμότητα, σε περίπτωση που θα προκύψουν άδειες θέσεις, ενώ “καίγονται” για να γίνουν όλα μέχρι τέλους Ιουνίου, ώστε να αποφύγει η ομάδα τη δίνη των περιπετειών μέσα στο καλοκαίρι… Μια αποστολή κάθε άλλο παρά εύκολη.

To Top