Νομική συνδρομή από Χατζηκαπετάνη για το μνημόνιο

Από το πρωί υπήρξε νέο μπαράζ συζητήσεων για το μνημόνιο, προκειμένου να βρεθεί η “χρυσή τομή” (όπως ανακοινώθηκε ότι βρέθηκε τελικά) που θα διασφαλίζει τον Άρη τον Μάιο στο θέμα της ταμειακής διευκόλυνσης από την οικογένεια Καλαϊτζίδη.

Στο πλαίσιο αυτό ζητήθηκε η νομική συνδρομή και από τον Απόστολο Χατζηκαπετάνη, προκειμένου να διασφαλιστούν όσο το δυνατόν περισσότερα τα συμφέροντα του συλλόγου, με το άνοιγμα της καρτέλας και τα χρήματα που θα καταβληθούν από τον Άλεξ Κάλας.

Ο Χατζηκαπετάνης αναμένεται να έχει πιο ενεργό ρόλο στα κοινά του Άρη. Ήταν υποψήφιος με τη διοίκηση Νίκου Παπαδόπουλου τον Μάιο του 2013, ενώ είναι στην λίστα των μελών (αναπληρωματικός) που θα δοθούν τον Μάρτιο στη νέα διοίκηση Ειρηνοδικείου για τον ΑΣ Άρης.

Υπενθυμίζεται ότι το νέο διοικητικό θα αποτελούν οι: Οικονόμου, Ιωάννου, Χατζής, Ταουξίδης, Τσούλιας, Καραγιάννης, Αναστασίου, Κωτσόπουλος, Δημαρέλης,  Παπαδόπουλος Λαζ., Ανδρεάδης, Ιωαννίδης Ηλίας, Μισιρλής και αναπληρωματικά: Κωνσταντινίδης Κώστας, Αγγελούσης, Χατζηκαπετάνης, Μαδεμλής.

To Top