ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Νομικός εκπρόσωπος κίνησης Αρβανιτίδη: “Συνέντευξη τύπου για να παρουσιαστεί το πλάνο στον κόσμο του Άρη”

Ο νομικός εκπρόσωπος της κίνησης των τεσσάρων επιχειρηματιών με επικεφαλής τον Νίκο Αρβανιτίδη, Νίκος Κυρκούδης, ήταν αυτός που κατέθεσε σήμερα το πρωί την εκδήλωση ενδιαφέροντος στον Ερασιτέχνη Άρη.

Όπως τόνισε και ο ίδιος στη συνέχεια στο “Μετρόπολις” στο πρόγραμμα της ομάδας των επιχειρηματιών (κ.κ. Αρβανιτίδης, Τσοχαταρίδης, Ανθουλάκης και Νάτσης) είναι να υπάρξει άμεσα μία συνέντευξη τύπου, προκειμένου να παρουσιαστούν οι ίδιοι αλλά και το πλάνο τους στον κόσμο του Άρη.

“Έγινε η εκδήλωση της παράταξης του Νίκου Αρβανιτίδη να αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη. Δεν είναι μόνος του, είναι και διάφοροι άλλοι επιχειρηματίες. Θα υπάρξει μία συνέντευξη τύπου σύντομα ανάλογα με το πότε θα οριστεί η γενική συνέλευση προκειμένου να παρουσιαστούν ενώπιον του κόσμου του Άρη”, τόνισε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει:

“Τα οικονομικά θα παρουσιαστούν με ανοιχτά χαρτιά στην γενική συνέλευση, ώστε να γνωρίζει απόλυτα ο κόσμος. Οι προθέσεις τους είναι να αναλάβουν το ποδοσφαιρικό τμήμα ανεξαρτήτου κατηγορίας”.

To Top