«Νοσοκομείο» θυμίζει ο ΟΦΗ

Μετά το φιλικό παιχνίδι με τον Εργοτέλη που έφερε τέσσερεις νέους τραυματισμούς για τον ΟΦΗ η κρητική ομάδα αρχίζει την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον Άρη, με πολλά προβλήματα.

Για πρώτη φορά από την έναρξη της προετοιμασίας ο Νίκος Αναστόπουλος έχει αρκετούς αμφίβολους παίκτες για το ματς με τον Άρη. Πρώτος απ’ όλους ο Παπουλής που όλα δείχνουν ότι δεν προλαβαίνει την αναμέτρηση και μάλιστα η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Δευτέρα για να φανεί το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί στον τετρακέφαλο.

Από εκεί και πέρα οι τραυματισμοί των Ζορμπά και Γαλανόπουλου που έχουν διάστρεμμα μπορεί να μην είναι το ίδιο σοβαροί, όμως ο Αναστόπουλος θα δει από την Τετάρτη κατά πόσο θα είναι οι δύο παίκτες ετοιμοπόλεμοι 100% για τον Άρη.

Από σήμερα θα φανεί και το αν ο Σουμπίνιο έχει υποστεί θλάση στη γάμπα ή απλά είναι κάποιες ενοχλήσεις που λογικά δεν θα του στερήσουν το δικαίωμα να παίξει κόντρα στον Άρη, ενώ στα μέσα της εβδομάδας αναμένεται να επανέλθει στο κανονικό πρόγραμμα και ο Βαγγέλης Μάντζιος που έπαιξε με θλάση στον τετρακέφαλο στο ματς με τον Πανιώνιο.

Προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι Κάρολ και Γεωργίου με τον πρώτο να έχει πρόβλημα στον αυχένα και τον δεύτερο να ταλαιπωρείται από μια ψύξη χωρίς να τίθεται πάντως θέμα για μη συμμετοχή τους στο ματς με τον Άρη.

Από κει και πέρα, ο Μονιάκης μετά από καιρό έδειξε στο φιλικό με τον Εργοτέλη ότι πλέον είναι έτοιμος για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο αριστερό άκρο της άμυνας , ενώ και ο Βάντο παρά το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Εργοτέλη είναι έτοιμος απ’ όλες τις πλευρές για να παίξει κόντρα στον Άρη.

 

To Top