“Νοσοκομείο” ο Άρης, περιμένει τους τραυματίες ο Σούλης

Με πολύ σημαντικά προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη, για το αυριανό παιχνίδι απέναντι στον Πανιώνιο στο Κλεάνθης Βικελίδη».

Πιο συγκεκριμένα, απόντες από την αποστολή του Άρη, είναι οι Ρουμπέν Πουλίδο, Βαλεντίνος Βλάχος και Ανδρέας Ηρακλής, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Ο πρώτος διαπιστώθηκε πως υπέστη διάταση έξω πλαγίου συνδέσμου και πρόσθιου χιαστού και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί μετά το αυριανό ματς, ο δεύτερος δεν έχει επανέλθει ακόμη από τη θλάση πρώτου βαθμού στον προσαγωγό την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ ο τελευταίος, «σβήνει» τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας για τις κίτρινες κάρτες, αφού έλειψε και από το Αγρίνιο.

O προπονητής του Άρη καλείται να περιμένει μέχρι και τη σημερινή προπόνηση για να διαπιστώσει αν θα έχει κάποιους παίκτες στη διάθεση του. Συγκεκριμένα:

ο Μιχάλης Γιαννίτσης, που πονάει μετά το Αγρίνιο με οίδημα στο αριστερό του γόνατ, ο Μαυρουδής Μπουγαϊδης, που αντιμετωπίζει θλαστικό τραύμα στο ισχίο όμως δεν κρύβει τη θέληση του να «σφίξει τα δόντια» και να ενισχύσει τον Άρη, ο Μιχάλης Μανιάς, στον οποίο διαγνώστηκε τενοντίτιδα στον αχίλλειο ενώ τέλος, ο Τάσος Μπακασέτας, αισθάνθηκε χθες ενοχλήσεις, αλλά προπονήθηκε κανονικά.

To Top