“Νοσοκομείο” ο Ολυμπιακός για τη ρεβάνς με την Νέφτσι Μπακού

Πολλά και σημαντικά προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει ο Πέδρο Μαρτίνς ενόψει του αγώνα ρεβάνς της Τετάρτης με τη Νέφτσι στο Μπακού για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Πορτογάλος προπονητής φαίνεται πως μετά τους Καμαρά, Εμβιλά, Τικίνιο και Φορτούνη δεν θα έχει στη διάθεσή του και τον Μπουχαλάκη, ενώ αμφίβολοι είναι και οι Ανδρούτσος και Ρέαμπτσιουκ. Αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί να προχωρήσει σε αλλαγές και… πειράματα. Πέραν του Κούντε, που μοιάζει σίγουρος, φαίνεται πως στο πλευρό του θα παίξει ένας εκ των Μάρκοβιτς ή Σουρλή.

Επίσης ο σχηματισμός που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες είναι το 3-5-2 με την τριάδα στην άμυνα να αποτελείται από τους Σισέ, Σεμέδο και Μπα. Αν ο Ανδρούτσος δεν είναι ετοιμοπόλεμος, τις θέσεις των ακραίων μπακ-χαφ θα πάρουν ο Λαλά αριστερά και ο Βρουσάι δεξιά.

Τέλος, σήμερα στον Ολυμπιακό θα γνωρίζουν αν ο Ελ Αραμπί θα ταξιδέψει στο Αζερμπαϊτζάν, καθώς συνεχίζει να είναι ασυμπτωματικός και αν βγάλει αρνητικό μοριακό τεστ θα μπει στην αποστολή.

To Top