«Νοσοκομείο» ο Πλατανιάς

Όχι μια, ούτε δυο, αλλά με επτά απουσίες πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Πέμπτης (20/2) για τον Πλατανιά και ο Άγγελος Αναστασιάδης προβληματίζεται για το παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη.

Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ από το sport-fm.gr για την ομάδα της Κρήτης:

“Νοσοκομείο… θυμίζει ο Πλατανιάς, διότι επτά ποδοσφαιριστές δεν προπονήθηκαν ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον Άρη στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Πιο συγκεκριμένα οι Ζαραδούκας, Ζουμπουλάκης και Ναζλίδης στην προπόνηση της Πέμπτης (20/2) συνέχισαν την θεραπεία τους.

Επίσης, Μενδρινός και Σιαλμάς για ακόμη μια ημέρα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ υπενθυμίζεται ότι απών από την αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής θα είναι και οι Καζναφέρης και Κάταϊ που τραυματίστηκαν πρόσφατα.

Ο προπονητής του Πλατανιά μπορεί να υπολογίζεις στις υπηρεσίες των Ζαραδούκα και Ζουμπουλάκη οι οποίοι προπονήθηκαν κανονικά. Από εκεί και πέρα ο έμπειρος τεχνικός έδωσε έμφαση, για ακόμη μια ημέρα, σε θέματα τακτικής.

Επόμενη προπόνηση για τους Χανιώτες είναι για την Παρασκευή το πρωί.

Σημειώνεται ότι μετά το τέλος της σημερινής, Πέμπτης, προπόνησης όλα τα στελέχη του Πλατανιά «τσίκνισαν» για να τιμήσει το έθιμο”.

To Top