ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Νοτοπούλου: “Παραχωρείται το Παλέ στον Άρη, απομένουν τα τυπικά”

Την προαναγγελία ότι το Αλεξάνδρειο παραχωρείται στον Άρη και ότι απλά απομένουν μόνο οι υπογραφές έκανε σήμερα από το Nick Galis Hall η Κατερίνα Νοτοπούλου, μετά από την συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΚΑΕ  Χάρη Παπαγεωργίου.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης και πρώην ΥΜΑΘ αναφέρθηκε τόσο στο θέμα του Παλέ, τονίζοντας ότι είναι τυπικό-τεχνικό θέμα να παραχωρηθεί στον μπασκετικό Άρη, ενώ υπογράμμισε ότι θα γίνει επέκταση του ιστορικού μουσείου του Αυτοκράτορα.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8 με αφορμή την σημερινή συνάντηση:

Για το είχε συνάντηση σχετικά με το Αλεξάνδρειο:

Είμαι ακόμα εδώ, στο Παλέ ντε σπορ, μοιραζόμαστε κοινές αγωνίες για το πως θα στηριχθεί ο μπασκετικός Άρης. Πρέπει να στηριχθεί όπως κάθε ομάδα της πόλης, πόσο μάλλον μια που κουβαλάει τέτοια ιστορία. Μέλημα μου είναι να στηριχθούν όλες οι ομάδες της πόλης, οπότε πήρα αυτήν την πρωτοβουλία για το Παλέ.

Είμαστε σε καλό δρόμο, έχουν γίνει αρκετές συσκέψεις με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και τον κ.Βασιλειάδη.

Αφού πανηγυρίσουμε μια μεγάλη νίκη στον δήμο της Θεσσαλονίκης θα έχει ο Άρης το δικό του γήπεδο, με ασφαλείς εγκαταστάσεις και το δικό του μουσείο.

Και θέλω να τονίσω, ότι η Θεσσαλονίκη πρέπει να γίνει μια δίκαιη πόλη, να μην επιστρέψουμε σε άλλες σκοτεινές εποχές, εποχές υπεξαιρέσεων.

Ενώ συνέχισε για το Παλέ ντε σπορ:

Έχει πάρει τον δρόμο της η παραχώρηση, με προστασία του δημόσιου συμφέροντος και όλων των ομάδων που χρησιμοποιούν στο Παλέ, και πιστεύω ότι ο Άρης θα έχει το δικό του γήπεδο και θα γιορτάσουμε όλοι μαζί.

Για το αν είναι μόνο θέμα χρόνου το να περάσει το Αλεξάνδρειο στον Άρη:

Είναι θέμα χρόνου, είναι τεχνικό το θέμα, τυπικό, αλλά κυρίως πρέπει να μιλήσετε με τον κ.Παπαγεωργίου και με τον αρμόδιο υπουργό.

Για το μουσείο του Άρη:

Εγώ μπήκα σε έναν χώρο και ενθουσιάστηκα. Η Θεσσαλονίκη έχει πολλές εγκαταστάσεις σε χώρους που πρέπει να αξιοποιηθούν και για το μουσείο του Άρη.

Πρέπει να γίνει ένας χώρος για ολόκληρη την πόλη.

Αυτό το απόθεμα φυσικά πρέπει να αξιοποιηθεί και για στέγαση των νέων, αλλά και για πολλά ακόμη πράγματα.

Ενώ τέλος ανέφερε:

Η Θεσσαλονίκη θέλει νέο πολιτικό προσωπικό για να αλλάξει η πόλη. Είναι η ώρα να ενωθούμε όλοι για να αλλάξουμε τα πράγματα, μόνα τους τα πράγματα δεν αλλάζουν.

To Top