ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ντάγκρας: “Πρέπει να δώσουμε την ψυχή μας…”

Ο Δημήτρης Ντάγκρας μίλησε από τη Νάουσα, για την προετοιμασία των “κιτρινόμαυρων” και τις πρώτες του εντυπώσεις.

“Θέλω να πω καλή επιτυχία και καλή χρονιά στους συμπαίκτες μου. Για μένα είναι μεγάλη ευκαιρία, ένα μεγάλο άλμα στην καριέρα μου ο Άρης και ελπίζω να δείξω ότι μπορώ ν’ ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις της ομάδας. Να δουλέψω σκληρά και να πετύχουμε τον στόχο”.

Τι ήταν αυτό που τον έκανε να επιλέξει τον Άρη:“Έκανα μια κουεντα με τον κ. Μύροφορίδη μου είπε το πλάνο της ομάδας, μου ανέλυσε τον δικό μου ρόλο. Είναι όνειρό μου να παίξω γι’ αυτητην ομάδα”.

Τι ζητάει από τους παίκτες ο προπονητής:“Δουλεύουμε στην επιθετική τακτική. Ξέρουμε ότι θα βρούμε κλειστές άμυνες απέναντί μας μέσα στην σεζόν, γιατί όποια ομάδα παίζει με τον Άρη θέλει να δείξει και δίνει το 100%. Ζητάει να βάλουμε την ατομική μας ενέργεια εμείς που παίζουμε στα άκρα της επίθεσης για να μπορέσουμε να σπάσουμε τις άμυνες”.

Για το γεγονός ότι ομάδες της Super League εξέφρασαν ενδιαφέρον για να τον αποκτήσουν, αλλά ο ίδιος επέλεξε τον Άρη: “Γενικά έψαχνα την καλύτερη λύση για μένα. Ο Άρης είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και είναι μια Είναι τρομερή προοπτική. Μόλις υπήρξε ενδιαφέρον από τον Άρη φρέναρα όλα τα υπόλοιπα κι έκανα θεωρώ την καλύτερη επιλογή”.

Πόσο χρόνο θεωρεί ότι θα χρειατεί η ομάδα για να “δέσει”: “Το καλό είναι ότι τα παιδιά που προϋπήρχαν στην ομάδα έχουν πολλή θέληση και προσπαθούν να μας δέσουν. Δεν θα χρειαστούμε μεγάλο χρονικό διάστημα για να δέσουμε γιατί ξέρουμε τον στόχο και δουλεύουμε μεθοδικά πάνω σε αυτό”.

Ποια είναι έκείνα τα στοιχεία που θ βοηθήσουν τον Άρηνα πετύχει τον στόχο του: “Πιστεύω πως χρειάζεται ποιότητα, αλλά πιο πολύ ψυχή. Πρέπει να παλεύεις για την ομάδα, θέλει τρέξιμο, να δίνεις το 100% και να μην υποτιμάς κανέναν αντίπαλο. Μέσα από την προπόνηση θα βελτιωθούμε κι εγώ προσωπικά θα ανέβω αγωνιστικά και θα δώσω το καλύτερο που μπορώ”.

To Top