Ντάνης: “Ελπίζουμε να προλάβουμε τις ημερομηνίες με τον Άρη, χρειαζόμαστε ως σύμμαχο τις καιρικές συνθήκες”

Ο αντιπρόεδρος της διοίκησης του Εθνικού Σταδίου των Ζωσιμάδων Σπύρος Ντάνης μίλησε για την πορεία των εργασιών ενόψει του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Για τις εργασίες είπε:

Αυτή τη στιγμή οι εργασίες συνεχίζονται. Γίνεται ένα μεγάλο αθλητικό έργο το οποίο θα εξυπηρετεί τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας. Του ερασιτεχνικού και ανταγωνιστικού αθλητισμού μετά από δεκαετίες. Η εργολαβία έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές για να έχει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο υπεύθυνος εργολάβος μας διαβεβαιώνει ότι πολύ σύντομα το έργο θα παραδοθεί. Έχουμε μία κράτηση των εργασιών γιατί εδώ έχουμε και τις καιρικές συνθήκες που επηρεάζουν άμεσα τέτοιου είδους υποδομές.

Για το ΠΑΣ Γιάννενα-Άρης είπε:

Ελπίζουμε όλοι να είμαστε έτοιμοι και να προλάβουμε το χρονικό περιθώριο. Να έχουμε και σημαχο τον καιρό για να προλάβουμε τις ημερομηνίες. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να είναι καλό το αποτέλεσμα και να είναι καλό.

Για την χωρητικότητα είπε:

Είναι η μεγάλη σκεπαστή και η μεγάλη σκεπαστή απέναντι. Μπορεί να είναι είναι 4 με 6 χιλιάδες αλλά αυτό είναι ένα μάξιμουμ. Είναι πολλοί οι παράμετροι που πρέπει να υπολογίσουμε.

To Top