Ντάνι Άλβες για Μέσι: “Ο καλύτερος όλων, μετά την κοπέλα μου ο κορυφαίος παρτενέρ”

Ο αρχηγός της Εθνικής Βραζιλίας, Ντάνι Άλβες, αποθέωσε τον Λιονέλ Μέσι χαρακτηρίζοντας τον ως τον καλύτερο όλων των εποχών μεταξύ άλλων σημείωσε πως ήταν και ο καλύτερος παρτενέρ του μετά την… κοπέλα του.

Ο αρχηγός της Εθνικής Βραζιλίας και κάτοχος του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου, Ντάνι Άλβες, αποθέωσε και αυτός με τη σειρά του τον Λιονέλ Μέσι, όπως έκανε και ο ίδιος ο Αργεντινός στην αποχαιρετηστήρια συνέντευξη Τύπου, με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης στην Μπαρτσελόνα.

Ο Βραζιλιάνος αρχηγός όμως προχώρησε ένα βήμα παραπάνω όμως καθώς χαρακτήρισε τον Αργεντινό ως τον καλύτερο όλων και όταν αυτό βγαίνει από το στόμα του έχει ξεχωριστή σημασία για όλους τους ποδοσφαιρόφιλους.

Παράλληλα θέλοντας να κάνει και λίγο χιούμορ για τη σχέση που είχαν οι δυο τους στην “Μπάρτα” και της ασίστ που έδινε ο Βραζιλιάνος στον Αργεντινό τόνισε πως ήταν ο καλύτερος παρτενέρ του μετά την κοπέλα του.

Ο Ντάνι Άλβες ανέβασε μια φωτογραφία με τον Μέσι να πανηγυρίζει στην πλάτη του στον λογαριασμό του στο instagram και έγραψε:

“Ο καλύτερος όλων, μπορείς να προσπεράσεις (σ.σ. στους τίτλους) όποτε θέλεις, θα είναι μια ακόμη ασίστ από μένα σε σένα.

Μετά την κοπέλα μου, το καλύτερος παρτενέρ

Σε ευχαριστώ για όσα μας έδωσες, σε ευχαριστώ που μοιράστηκες τόσα πολλά μαζί μου και σε ευχαριστώ που με άφησες να είμαι μέρος της ιστορίας σου.

Τι τιμή να είμαι δίπλα σου και να συνοδεύω στην εξέλιξη σου από κοντά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σιλβίνιο Κάμπος που μας έφερε κοντά.

Λιονέλ Μέσι συνέχισε να γράφεις ιστορία όπου και αν πας”

To Top