Ντάνι Άλβες: «Στο ποδόσφαιρο είτε κυριαρχείς είτε σε κυριεύει»

Ο Ντάνι Άλβες έβγαλε το καπέλο στη Ρεάλ Μαδρίτης για την ασύλληπτη πρόκριση απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι και ξεκαθάρισε πως στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει η λέξη «τύχη».

Η μια να διαδέχεται την άλλη. Χωρίς στάση, χωρίς ενοχή. Η Ρεάλ Μαδρίτης το έκανε ξανά, προχώρησε σε ασύλληπτη ανατροπή με δυο γκολ στις καθυστερήσεις που έστειλαν τον αγώνα στη παράταση και στο έξτρα ημίωρο πέταξε εκτός Champions League την Μάντσεστερ Σίτι (3-1).

Και μπορεί πολλοί να αποδίδουν το κατόρθωμα της «εφτάψυχης» Βασίλισσας στον αστάθμητο παράγοντα που λέγεται τύχη, όμως ο Ντάνι Άλβες παρουσίασε μια διαφορετική εκδοχή. Μια εκδοχή που κραυγάζει πως το ποδόσφαιρο δεν εξαρτάται από συγκυρίες, αλλά από τη δυνατότητα να το κυριεύσεις.

«Στο ποδόσφαιρο φίλοι μου δεν υπάρχει τύχη. Είτε κυριαρχείς στο παιχνίδι είτε το παιχνίδι σε κυριεύει. Τι θα ήταν το ποδόσφαιρο χωρίς τους Βραζιλιάνους» έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Instagram o Βραζιλιάνος μπακ της Μπάρτσα, βγάζοντας το καπέλο στη… μισητή αντίπαλο και έμμεσα στον συμπατριώτη του Ροντρίγκο που έδωσε ζωή στη Βασίλισσα και την έστειλε στον τελικό του Champions League.

 

To Top