ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντάνι Λάρσον ο “εκλεκτός” του Άρη για την επίθεσή του!

O Άρης αναζητά την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής και βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες συζητησεις με τον 31χρονο Σουηδό επιθετικό Ντάνι Λάρσον.

Ο έμπειρος Σουηδος επιθετικός επιλέχθηκε από τον Άρη διότι έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης καθώς παίζει τόσο στα άκρα όσο και στην κορυφή. Κυρίως όμως, αγωνίζεται στο αριστερό άκρο.

Ο 31χρονος επιθετικός ξεκίνησε στις ακαδημίες της Γκέντεμποργκ αλλά η καριέρα του ουσιαστικά άρχισε στη Χάκεν όπουστην τελευταία του σεζόν (2008-09) στην ομάδα σημείωσε 12 τέρματα προκαλώντας το ενδιαφέρον της Μάλμε στην οποία μεταγράφηκε το καλοκαίρι και παρέμεινε για τέσσερα χρόνια. Το 2013 μετακόμισε στην Ισπανία για λογαριασμό της Βαγιαδολίδ ενώ στο τέλος του συμβολαίου του με την ισπανική ομάδα υπέγραψε συμβόλαιο με τη Γρανάδα. Στην τελευταία δεν βρήκε χρόνο συμμετοχής και ρόλο, επέστρεψε στην πατρίδα του και πιο συγκεκριμένα στην Έσμπιεργκ και στην τελευταία τριετία αγωνίζεται στην Τουρκία αρχικά στην Γκαζιαντέπσπορ ενώ αυτή τη στιγμή ανήκει στην Ακισάρσπορ. Φέτος, ο αγωνιστικός ρόλος του περιορίστηκε στην Ακισάρσπορ, είναι προφανές ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στα αγωνιστικά πλάνα και ο ίδιος ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα.

Είναι πέντε φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της πατρίδας του, ενώ έχει περάσει απ όλα τα κλιμάκιά της.

To Top