ΑΠΟΨΕΙΣ

Ντάρσι, σε ευχαριστώ για δέκα λόγους…

Δεν θα μπορούσα να κάνω αλλιώς, θα αφιερώσω μερικές γραμμές σε έναν ποδοσφαιριστή που σεβάστηκε τη φανέλα που φόρεσε τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του, από οποιαδήποτε άλλη.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Κι επειδή στην εποχή των “σταυροφόρων” δυστυχώς είναι ελάχιστοι αυτοί, έχω να πω δέκα “ευχαριστώ” σε αυτό τον σπουδαίο ποδοσφαιριστή, που τίμησε τη φανέλα με τον “θεό του πολέμου” στο στήθος. Δέκα από τα… χιλιάδες, όμως, αυτά μου ήρθαν στο μυαλό, όταν τον είδα συγκινημένο να αποχαιρετάει τον κόσμο που τον αποθέωνε…

Ντάρσι, σε ευχαριστώ…

… γιατί από την πρώτη μέρα που ήρθες στον Άρη, έδινες τον καλύτερό σου εαυτό μέχρι και σήμερα που είπες το “αντίο”, έντεκα χρόνια μετά.

… γιατί παρότι κι εσύ έκανες λάθη στη ζωή σου τα αναγνώρισες, τα άλλαξες και έφτασες να ανήκεις στο γκρουπ των ζωντανών θρύλων σου συλλόγου.

… γιατί δεν μάσησες από “ψευτοεπαναστάτες” και τους… κυνηγούσες μέσα στο σπίτι τους, δείχνοντας πόσο διαφορετικό είναι να φοράς τη φανέλα του Άρη.

… γιατί κάθε φορά που έστηνες τη μπάλα για απευθείας χτύπημα φάουλ, ένιωθα πιο άνετα απ΄ότι με ένα… πέναλτι (τα ελάχιστα έστω που μας έδιναν εκείνα τα χρόνια)

… γιατί ζάλιζες κάθε αντίπαλο από τα δεξιά, στα ανεβοκατεβάσματά σου, αποτελώντας έναν επιπλέον λόγο για κάποιον μη Αρειανό να δει αγώνες του Άρη.

… γιατί πέτυχες το γκολ στην Ξάνθη, στο Κύπελλο, και επέτρεψες στον τεράστιο λαό του Άρη, να “κιτρινίσει” την Εθνική οδό αρχικά και έπειτα το ΟΑΚΑ, κάτι που δεν θα ξεπεραστεί ΠΟΤΕ!

… γιατί δεν “ξέσκισες τις σάρκες” του Άρη, όταν σου χρωστούσε χρήματα και επέλεξες απλά να φύγεις, γνωρίζοντας πως είναι χρήματα που στα πρόσφεραν και δεν τα απαίτητες και θα τα έχανες.

… γιατί όταν σου ζητήθηκε επέστρεψες, αφήνοντας τη Σούπερ Λίγκα, για να αγωνιστείς στη δεύτερη κατηγορία. Να στηρίξεις αγωνιστικά και ηθικά κάθε νέο ή μη ποδοσφαιριστή που φόρεσε τη φανέλα του Άρη, γιατί εσύ ήξερες και έζησες τι πραγματικά σημαίνει Άρης.

… γιατί αναγνώρισες ότι από τον Άρη έζησε η οικογένειά σου, πως έβγαλες χρήματα που ίσως κάποτε δεν θα περίμενες στην ζωή σου. Σε τιμά αυτό.

Και τέλος…

… γιατί έκανες υπομονή φέτος, ήξερες πως δεν θα παίξεις, δεν ζήτησες χρήματα, αλλά περίμενες, για να μου δώσεις χθες την ευκαιρία να σε “αποχαιρετήσω” όπως ακριβώς σου αρμόζει!

To Top