ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντάτκοβιτς: Ενδιαφέρεται ο Άρης, αλλά δεν “παίζει” μόνος του…

Η ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας είναι βασική προτεραιότητα για τον Άρη, γι αυτό και οι επαφές των τελευταίων ημερών εντείνονται σημαντικά.

Στόχος των ιθυνόντων του μεταγραφικού σχεδιασμού του Άρη είναι να υπάρξει άμεσα κάποια συμφωνία για να κλείνουν σιγά-σιγά τα “κενά” στο ρόστερ.

Η περίπτωση του Τόνι Ντάτκοβιτς, απασχολεί σημαντικά τον Άρη, ωστόσο, οι “κιτρινόμαυροι” δεν… παίζουν μόνοι τους για τον Κροάτη αμυντικό.

Ο 26χρονος στόπερ έχει επιστρέψει στην Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, μετά τον δανεισμό του στην Ουέσκα, αναμένοντας τις αποφάσεις για το μέλλον του. Παρότι με την Ουέσκα κέρδισε την άνοδο στην Πριμιέρα Ντιβιζιόν (έπαιξε σε 19 ματς πέρσι), η πρόταση που έγινε από τον ισπανικό σύλλογο για την απόκτησή του, κρίθηκε από τους Κροάτες… προσβλητική! Μάλιστα, την χαρακτήρισαν ως προσφορά για να αποκτήσει κάποιον παίκτη από την 5η κατηγορία της Ισπανίας και όχι ένα βασικό μέλος της ανόδου. Ενώ και στον ίδιο, πρόσφεραν ένα χαμηλό συμβόλαιο…

Έτσι, η Ουέσκα βγήκε και επίσημα από το παιχνίδι διεκδίκησης του Ντάτκοβιτς, ο οποίος δεν “ψήνεται” για την παραμονή του στην Λοκομοτίβα, παρότι αυτή έχει κερδίσει ένα εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Φημολογείται πως γι αυτόν υπάρχει πρόταση από ομάδα του Βελγίου (1η κατηγορία) και δύο ακόμα από την Σεγούντα Ντιβιζιόν και την Σέριε Β.

Την Παρασκευή η Λοκομοτίβα ξεκινά την προετοιμασία της και από επίσημα χείλη, ειπώθηκε για το μέλλον του 26χρονου αμυντικού:Ο Ντάτκοβιτς θα αγωνιστεί με την Λοκομοτίβα για το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά έχει επίσης καλές προσφορές από άλλα πρωταθλήματα, οπότε μπορεί να φύγει κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου”.

Ο ίδιος, από την πλευρά του: “Θα είμαι στην προετοιμασία της ομάδας, θα δούμε για το μέλλον μου…”.

Ο ποδοσφαιριστής “αρέσει” στους ιθύνοντες του Άρη, καθώς μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αριστερό στόπερ, όσο και ως αριστερό μπακ και ήδη έχουν ξεκινήσει οι επαφές μαζί του. Το συμβόλαιό του με την Λοκομοτίβα, ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021 και μένει να φανεί με ποιον τρόπο (δανεισμό ή όχι) μπορεί να έρθει στην ομάδα.

 

To Top