ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ντάτκοβιτς: Eνδιαφέρον από Κύπρο και… Ισπανία

Ο Τόνι Ντάτκοβιτς δεν είναι στις πρώτες επιλογές του Άκη Μάντζιου για το κέντρο της άμυνας του Άρη και μοιραία τίθεται θέμα παραχώρησής του.

Ο Κροτάτης αμυντικός δεν μπόρεσε να δικαιώσει τις προσδοκίες που δημιουργήθηκαν γύρω από το όνομά του, από τους ιθύνοντες της μεταγραφής το περασμένο καλοκαίρι. Οι εμφανίσεις του στην αρχή της χρονιάς ήταν απογοητευτικές, ενώ με την έλευση του Γιοάν Μπεναλουάν, έχασε και τις λιγοστές του ελπίδες να αγωνιστεί ξανά βασικός.

Το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε με τον Άρη τριετές συμβόλαιο και για να γίνει οικονομικά… αναίμακτα για τον Άρη η αποχώρησή του θα πρέπει να βρεθεί ομάδα που να επιθυμεί συνεργασία μαζί του, ώστε να παραχωρηθεί.

Τις τελευταίες μέρες υπάρχει ενδιαφέρον από την Κύπρο, χωρίς να έχει διαρρεύσει ποιος σύλλογος “σκανάρει” την περίπτωσή του.

Στην Ισπανία, ωστόσο, κυκλοφορεί και πάλι το όνομά του, για ομάδα της 2ης κατηγορίας (Σεγούντα Ντιβιζιόν). Σε αυτό το πρωτάθλημα, είχε πέρσι μία σχετικά καλή χρονιά, καθώς είχε 20 συμμετοχές με την Ουέσκα, η οποία προβιβάστηκε ως 1η στην Πριμιέρα.

To Top