Ντέιβις: “Από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της καριέρας μου αύριο”

Ο Ρον Ντέιβις δεν έχει προσφέρει πλούσια στατιστικά στον Άρη, έχει όμως ουσία στο παιχνίδι του, σαφώς περισσότερη από τον Άντριαν Όλιβερ και είναι πιο σοβαρός στο παρκέ από τον νεότερο συμπατριώτη του. Το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι για τον ίδιο από τα μεγαλύτερα της καριέρα του, όπως ο ίδιος έγραψε στο twitter.

Ο 28χρονος Αμερικανός έχει πλούσια καριέρα στην Ευρώπη, με “γεμάτες” χρονιές στην Ιταλία και το Ισραήλ, όμως ποτέ δεν αγωνίστηκε σε υψηλό επίπεδο. Στην Ιταλία έπαιξε σε ομάδες της Α2 που πρωταγωνιστούσαν μεν, αλλά στην Α2. Ο Άρης του έδωσε την ευκαιρία να έρθει σε ένα σαφώς πιο σκληρό και δυνατό πρωτάθλημα και να παίξει σε μια ομάδα με υψηλές απαιτήσεις, ανεξαρτήτων δυνατοτήτων.

Δεν είναι ο κλασικός Αμερικανός ο Ντέιβις, δεν… κουβαλάει όλα τα άσχημα που φέρνουν οι περισσότεροι Αμερικανοί στην Ευρώπη. Έχει επίγνωση της ομάδας που βρίσκεται και παίζει και ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο έγραψε στο twitter του πως το Άρης – Ολυμπιακός είναι “ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της καριέρας μου αύριο”.

To Top