ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντέμης: “Ο Άρης έχει μεγαλύτερη δίψα για το κύπελλο”

Ο Ντέμης Νικολαΐδης στην καθιερωμένη εκπομπή του «Monday FC» στη Nova ανέλυσε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Άρης.

Στην αναφορά του στον Παναθηναϊκό» στάθηκε στην απομάκρυνση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και επισήμανε ότι δεν του προκαλεί έκπληξη η απώλεια του τίτλου για τους πράσινους.

Αναλυτικά όσα είπε ο διεθνής παλαίμαχος άσος: «Έχει μία δικαιοσύνη αυτό που έγινε φέτος στον Παναθηναϊκό. Έχεις μία προοδο, έχεις ένα προπονητή που τον στηρίζεις. Έχασε πέρσι το πρωτάθλημα στα σημεία, συνεχίζει φέτος και λέει πάμε ξανά για πρωτάθλημα. Και ξαφνικά τον αλλάζεις τον προπονητή. Κανείς δεν κατάλαβε το γιατί

Είχε ανεβάσει αρκετά την ένταση ο Παναθηναϊκός, επιθετικά, με τον Τερίμ, αλλά έχασε τη συνοχή του. Επίσης, ο Τερίμ είχε και περισσότερους παίκτες.

Το φυσιολογικό είναι να στηρίξεις τον προπονητή με παραπάνω λύσεις. Δεν έπεσα από τα σύννεφα με το εφετινό αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού.

Οι κινήσεις του Τερίμ στο ματς μου έδειξαν μία απόγνωση. Δεν είχαν σχέση με ποδοσφαιρική λογική.

Πρέπει να έκανε 40 σέντρες στο ματς. Μας πήγε λίγα χρόνια πίσω. Γεμίζουμε για να πάρουμε το ματς. Μετά το 0-1 είχε ένα ματς μπροστά του, αλλά το πήγε στην τύχη. Θα μπορούσε να το γυρίσει όπως έχει κάνει, αλλά όχι με πλάνο. Είχα την εικόνα ότι πιο εύκολα θα βάλει δεύτερο γκολ ο Άρης, παρά θα ισοφαρίσει ο Παναθηναϊκός».

Ο Ντέμης Νικολαϊδης μίλησε και για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα στις δύο ομάδες:

«Στον τελικό θα μετράει πόσο θα γυαλίζει το μάτι. Ο Παναθηναϊκός έχει μεγαλύτερη ποιότητα, αλλά είναι και μεγαλύτερη η δίψα του Άρη. Ο Άρης αυτή τη στιγμή είναι καλά, ο οργανισμός του Παναθηναϊκού δεν ξέρω πως θα είναι. Θα μετρήσει και τι θα γίνει στα playoffs. Δεν θα είναι το ίδιο να πάει στον τελικό με δύο ήττες ή με κακή απόδοση ο Παναθηναϊκός».

To Top