Ντέρμπι κορυφής οι έφηβοι με Μαντουλίδη

Το δυσκολότερο μέχρι στιγμής παιχνίδι στην προκριματική φάση δίνουν αύριο (21.00) οι έφηβοι του Άρη κόντρα στον Μαντουλίδη. Οι δύο περσινοί φιναλίστ του πρωταθλήματος Θεσσαλονίκης διασταυρώνουν τα ξίφη τους με στόχο τη νίκη αλλά και τη διαφορά που πιθανόν να τους δώσει και την πρώτη θέση στον όμιλο.

Μέχρι στιγμής και οι δύο ομάδες μετράνε μόνο ροζ φύλλα στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και στις κερκίδες των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη αναμένεται να δώσουν το παρόν αρκετοί φίλοι του μπάσκετ. Ο Νίκος Δημητρίου θα υπολογίζει και στις υπηρεσίες των Μποχωρίδη, Βεζένκοφ και Βασιλειάδη οι οποίοι θα αγωνιστούν κανονικά.

Μέχρι στιγμής οι κίτρινοι δεν έχουν πιάσει τα επιθυμητά στάνταρ απόδοσης στο παιχνίδι τους παρόλα αυτά υπάρχει η αισιοδοξία πως όσο περνάει ο καιρός η ομάδα θα παίζει καλύτερα. Όσον αφορά τον αντίπαλο η ομάδα του Μαντουλίδη απαρτίζεται από έναν κορμό παικτών (Βελισσαρίου, Ναούμης, Δεληγιώργης, Γεωργάκης) οι οποίοι τα τελευταία χρόνια παίζουν μαζί ενώ έχουν συμμετοχές και στο ανδρικό που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική, αλλά και τις μικρές Εθνικές ομάδες.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κ.κ Μοσχοτόγλου, Θεοδώρου.

To Top