ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ντέρμπι με απουσίες στο ΣΕΦ

Το σημερινό παιχνίδι στο ΣΕΦ μπορεί να χαρακτηριστεί και ντέρμπι απουσιών, καθώς συνολικά πέντε παίκτες των δύο ομάδων δεν θα πατήσουν στο παρκέ λόγω τραυματισμών.

Ο Ολυμπιακός θα στερηθεί των υπηρεσιών των Βασίλη Σπανούλη, Ματ Λοτζέσκι και Δημήτρη Αγραβάνη, οι οποίοι βρίσκονται στο τελικό στάδιο της επιστροφής τους στην δράση, αλλά επειδή προέχει η πρεμιέρα του Top 16 με την Μπαρτσελόνα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα τους κρατήσει εκτός από την σημερινή αναμέτρηση. Βέβαια, οι ερυθρόλευκοι έχουν μάθει να παίζουν με απουσίες όλο αυτό το διάστημα, καθώς είχαν μόνιμα δύο και τρεις τραυματίες και έχουν προσαρμοστεί, άλλωστε έχουν και μεγάλο βάθος πάγκου και επιλογών.

Ο Άρης θα στερηθεί των υπηρεσιών του Βασίλη Ξανθόπουλου και Σλάβεν Τσούπκοβιτς για τρίτο παιχνίδι, μετά από αυτά με Μπάνβιτ και Απόλλωνα Πατρών. Είναι πολύ πιο σημαντική η απουσία του Ξανθόπουλου (κατά 99% δεν θα χρησιμοποιηθεί, παρότι έβγαλε μέρος από τις δύο τελευταίες προπονήσεις), γιατί ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που πιέζει πολύ στη μπάλα, στην περιφέρεια και έχει παίκτες να το κάνουν πάνω στον Ντομινίκ Γουότερς, ο οποίος θα κληθεί να οργανώσει στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα το παιχνίδι του Άρη.

To Top