Ντέρμπι με γκολ στα Χανιά, στήριγμα η Ιντερνασιονάλ

Μπορεί μεγάλο κουπόνι να μην έχουμε την Τετάρτη, οι επιλογές μας ωστόσο είναι αρκετές. Εμείς θα πάμε με το πολύ ενδιαφέρον χανιώτικο ντέρμπι της Football League και τη δύναμη της έδρας στη Βραζιλία.

Πλατανιάς – ΑΟ Χανιά Κισσαμικός

Έχει παρουσιάσει πολύ σοβαρό πρόσωπο μέχρι τώρα ο Πλατανιάς και εντυπωσιάζει με τη σταθερότητα που βγάζει. Την Κυριακή έπαιξε έξυπνα στην Καλαμαριά και παρά το αριθμητικό του μειονέκτημα για μεγάλο διάστημα, επικράτησε με σκορ 1-0 του Απόλλωνα Πόντου. Αντιθέτως ανάλογη είναι η κατάσταση στον συμπολίτη ΑΟΧ – Κισσαμικό. Οι «μπλε», παρά το πολύ καλό τους υλικό- δεν έχουν καταφέρει ακόμα να γευτούν τη χαρά της νίκης. Σήμερα πάντως, θα έχουν τη συμπαράσταση του κόσμου τους, αφού παίζουν ουσιαστικά… εντός έδρας. Το παιχνίδι είναι ντέρμπι και έχει ιδιαιτερότητες. Αμφότεροι γνωρίζουν το γήπεδο και όλα τα σημεία είναι πιθανά. Περιμένουμε πάντως το ματς να κριθεί στα 2-3 γκολ.

Ιντερνασιονάλ – Ατλέτικο Μινέιρο

Σε… κακό μπελά έχουν μετατραπεί για την Ιντερνασιονάλ τα εκτός έδρας παιχνίδια. Για έβδομο συνεχόμενο έμεινε χωρίς νίκη, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 1-0 από τη Μποταφόγκο στο Ρίο. Έπεσε έτσι στην τρίτη θέση, χωρίς πάντα να απειλείται η συμμετοχή της στην τετράδα και υπό προϋποθέσεις η θέση στο ερχόμενο Λιμπερταδόρες μπορεί να «κλειδώσει» από απόψε. Στον αντίποδα, η Μινέιρο τρέχει ένα αήττητο τριών αγωνιστικών, με αποτέλεσμα να σταθεροποιηθεί στην εξάδα. Στο τελευταίο της παιχνίδι, επιβλήθηκε δύσκολα και με δέκα παίκτες της Μπαΐα με σκορ 1-0. Εξάλλου, στόχος της αυτή τη στιγμή είναι τα αποτελέσματα, χωρίς να την ενδιαφέρει το θέαμα. Σε κάθε περίπτωση, η διαφορά δυναμικότητας από τους γηπεδούχους είναι εμφανής. Η έδρα αναμένεται να παίξει ρόλο και ο άσος θα μπει στις επιλογές μας.

Ενημερώσου για τα δημοφιλή φρουτάκια της Microgaming στο microgamingcasino.gr

To Top