Ντέρμπι με σφραγίδα Ιμπραχίμοβιτς! Γκολ, χαμός και αποβολή (videos)

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έκανε το 0-1 για τη Μίλαν απέναντι στην Ίντερ στο 31′ και έφτασε τα 14 γκολ σε 15 παιχνίδια. Ο 39χρονος έγινε ο πρώτος παίκτης των ροσονέρι που σκοράρει φέτος σε όλες τις διοργανώσεις, βρίσκει δίχτυα μία φορά ανά 70 λεπτά.

Δεν καταλαβαίνει από χρόνια ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Σε ηλικία 39 ετών, 3 μηνών και 23 ημερών χρησιμοποιήθηκε βασικός από τον Στέφανο Πιόλι στο ντέρμπι του Κυπέλλου με την Ίντερ, για τα προημιτελικά. Στο 31′ προσποιήθηκε μπροστά από τον Κολάροβ και με σουτ έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι και στα δίχτυα για τη Μίλαν.

Έφτασε φέτος τα 14 γκολ σε 15 παιχνίδια και έγινε ο πρώτος παίκτης των ροσονέρι που σκοράρει φέτος σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει το κλαμπ (Πρωτάθλημα, Europa League, Κύπελλο). Ο Ζλάταν βρίσκει δίχτυα φέτος μία φορά ανά 70 λεπτά.

Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Ρομελού Λουκακού παραλίγο να πιαστούν στα χέρια στο ντέρμπι Ίντερ – Μίλαν. “Πάμε μέσα αν θες” είπε ο Βέλγος στον Σουηδό. Ο διαιτητής Βαλέρι τους έδωσε από μία κίτρινη. Ασυγκράτητος ήταν στο τέλος του ημιχρόνου ο φορ των “νερατζούρι”.

Μεγάλη ένταση επικράτησε στο 44′ του ντέρμπι ανάμεσα σε Ίντερ και Μίλαν για τα προημιτελικά του Copa Italia.

Ο Λουκακού δέχτηκε δυνατό μαρκάρισμα από τον Ρομανιόλι και αφού ο Βέλγος φορ ζήτησε εξηγήσεις, λίγο μετά ενεπλάκη σε αψιμαχία με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Πάολο Βαλέρι, τους έδωσε από μία κίτρινη, αλλά η ένταση συνεχίστηκε και μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

“Πάμε μέσα να τα πούμε” είπε ο Λουκακού στον Ιμπραχίμοβιτς, την ώρα που ο τιμ μάνατζερ των νερατζούρι προσπαθούσε να συγκρατήσει τον στράικερ της ομάδας του που ήταν εκτός εαυτού.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αποβλήθηκε από το ντέρμπι Ίντερ – Μίλαν στο 58′, όταν και “κλάδεψε” από πίσω τον Κολάροβ κοντά στη σέντρα. Λίγο πριν από τη λήξη του ημιχρόνου είχε δεχτεί κίτρινη για την αψιμαχία με τον Ρομελού Λουκακού.

To Top