Ντέρμπι παραμονής στη Νίκαια

Παιχνίδι δίχως αύριο πραγματοποιείται στη Νίκαια μεταξύ Ιωνικού και Λαμία. Οι δύο ομάδες θα δώσουν τη μάχη τους για τη σωτηρία και την παραμονή στη Super League.

Οι γηπεδούχοι παίζουν για ένα και μόνο αποτέλεσμα, τη νίκη, καθώς βρίσκονται στο -2 από τη Λαμία. Γι’ αυτό υπάρχει μεγάλη συσπείρωση του κόσμου, να γεμίσει το γήπεδο και να σπρώξει την ομάδα προς την παραμονή. Από την άλλη, η ομάδα του Λεωνίδα Βόλου έχει την πολυτέλεια να παίξει και για την ισοπαλία.

Αν ο Ιωνικός είχε καταφέρει να κρατήσει τη νίκη με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο θα ήταν διαφορετικά, ενώ για τη Λαμία αποδείχτηκε «χρυσό» το γκολ του Τόσιτς στις καθυστερήσεις με τον Λεβαδειακό.

Στη Βοιωτία, Λεβαδειακός και ΠΑΣ Γιάννινα κοντράρονται σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, καθώς η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έχασε και μαθηματικά τις ελπίδες της για παραμονή στη Λαμία, ενώ οι Ηπειρώτες ανανέωσαν την παρουσία τους στη μεγάλη κατηγορία.

ΟΦΗ και Ατρόμητος θα παλέψουν για την πρωτιά στα πλέι άουτ, καθώς τους χωρίζει ένας βαθμός και φιλοξενούνται σε Αγρίνιο και Τρίπολη, αντίστοιχα. Αυτό είναι το μοναδικό κίνητρο σε αυτά τα παιχνίδια, με τις ομάδες να σκέφτονται ήδη τον σχεδιασμό τους για τη νέα σεζόν.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής των πλέι άουτ:

17:00 Παναιτωλικός – ΟΦΗ Cosmote Sport 2
20:00 Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος Νovasports 2
20:00 Ιωνικός – Λαμία Cosmote Sport 1
20:00 Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα Νovasports Prime

Η βαθμολογία των πλέι άουτ

7. ΟΦΗ 38
8. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  37
9. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 33
10. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 30
11. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30
12. ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 28
13. ΙΩΝΙΚΟΣ 26
14. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 25

To Top