Ντέρμπι στο Μιλάνο, προβάδισμα στα γκολ

Σπουδαίος πρώτος ημιτελικός στο Μιλάνο ανάμεσα στην Μίλαν και την Γιουβέντους. Ακολουθεί ρεβάνς στο Τορίνο, ενώ από εχθές, έχει αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης η Νάπολι κόντρα στην Ϊντερ (νίκη 1-0 εκτός).

Για ένα ημίχρονο ήταν κυρίαρχος στο ντέρμπι του Μιλάνο, προηγήθηκε με 2-0 της Ίντερ, όμως στην επανάληψη δέχθηκε τέσσερα τέρματα. Υπάρχει απογοήτευση για τον τρόπο που εξελίχθηκε το ντέρμπι, ειδικά για την διακοπή του αήττητου σερί των επτά αγώνων σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Εξάλλου, στον προηγούμενο γύρο είχε επικρατήσει της Τορίνο με 4-2 (στην παράταση). Απόψε θα λείψει ο μπακ Κόντι, ενώ εκτός έμειναν και οι Ντουάρτε (στόπερ), Μπίγλια (χαφ) και Κρούνιτς (μέσος).

Η Γιουβέντους από την άλλη, ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της Βερόνα, ένα αποτέλεσμα που δεν ήταν σύνηθες τον τελευταίο καιρό. Έτσι, η Ίντερ την έπιασε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ την Κυριακή υποδέχεται την Μπρέσια στο «Αλιάνζ Στάντιουμ». Στον προηγούμενο γύρο επικράτησε της Ρόμα με σκορ 3-1 στο Τορίνο. Δημοσιεύματα περί πιθανής απόλυσης του κόουτς Σάρι έχουν βγει προς τα έξω μετά τις συνεχόμενες ήττες (είχε προηγηθεί και αυτή από τη Νάπολι). Εκτός αποστολής για το αποψινό έμεινε ο εξτρέμ Κόστα και ο μέσος Μπερναρντέσκι. «Ετοιμοπόλεμος» δηλώνει ο ακραίος μπακ Ντανίλο.

Η Μίλαν έχει καλή εικόνα μέσα στο 2020, με τον Ζλάταν να την έχει βελτιώσει αισθητά. Βέβαια απόψε θα χρειαστεί μπόλικο πάθος και δύναμη και τα 90 λεπτά για να πάρει αποτέλεσμα απέναντι στην Γιουβέντους. Έχει νόημα η επιλογή του GG στο 1.75.

Μάθε για την Betrebels Πληροφορίες που ίσως να μην γνωρίζεις!

To Top