ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντέρμπι στο ΟΑΚΑ για τον Άρη, με νίκη επιστρέφει στην 2η θέση! (PRESSARIS LIVE, 19:30)

Δεύτερη σερί εκτός έδρας αναμέτρηση για τον Άρη, που αντιμετωπίζει σήμερα (PRESSARIS, 19:30, Novasports1) για την 21η αγωνιστική της Super League, την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με έπαθλο την επιστροφή του στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα!

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου, προέρχεται από ήττα την προηγούμενη αγωνιστική στην Τρίπολη και μάλιστα με ανατροπή από τον Αστέρα, ενώ μεσοβδόμαδα, στο ίδιο γήπεδο και απέναντι στον ίδιο αντίπαλο, εξασφάλισε με δεύτερη νίκη την πρόκρισή του, στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στόχος για τους “κιτρινόμαυρους” σήμερα, είναι η νίκη, προκειμένου να προσπεράσουν και πάλι την ΑΕΚ στην βαθμολογία, μόλις 6 “στροφές”, πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ, με απολογισμό 12-4-4 και 40 βαθμούς, είναι στο +1 από τον Άρη, που έχει μέχρι στιγμής 12 νίκες, 3 ισοπαλίες και 5 ήττες.

Η αποστολή του Άρη:

Cuesta, Boucher, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Ganea, Bruno Gama, Bruno Felipe, Sakic, Bertoglio, Benalouane, Rose, Lucas Sasha, Matilla, Kace, Xande Silva, Mancini, Jeggo, Sundgren, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης.

Ο Λετονός Αντρίς Τρεϊμάνις ορίστηκε από την ΕΠΟ πρώτος διαιτητής στο παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (Κυριακή 07/02).

Στο πλευρό του θα είναι οι συμπατριώτες του Χάραλντς Γκουντερμάνις και Αλεξέις Σπαζόνικοφς, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Ολλανδός Ρομπ Ντιεπέρινκ και βοηθός του ο Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου από τον σύνδεσμο Αρκαδίας.

Τέταρτος διαιτητής ο Αριστείδης Βάτσιος από τη Δυτική Αττική και παρατηρητής ο Νικόλας Ιωσήφογλου (Αθηνών).

 

To Top