ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Ντέρμπι τετράδας στην Πυλαία (18:00), ανάμεσα σε Άρη και ΑΟ Θήρας!

Το ντέρμπι τετράδας μεταξύ του Άρη και του ΑΟ Θήρας στο κλειστό της Πυλαίας ξεχωρίζει από τις αναμετρήσεις της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Voleyleague γυναικών (26/1, 18.00).

Ο Άρης δίνει δεύτερο σερί ντέρμπι στην έδρα του, μετά την ήττα στο τάι μπρέικ την προηγούμενη εβδομάδα από τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Τάκη Φλώρου είναι 5 βαθμούς μακριά από τον ΑΟ Θήρας και θέλει τη νίκη για να μειώσει την μεταξύ τους διαφορά.

Ο ΑΟ Θήρας ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με την ψυχολογία στα ύψη, μετά την ιστορική του πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ. Η ομάδα της Σαντορίνης με 29 βαθμούς είναι στη 3η θέση της βαθμολογίας, έναν λιγότερο από τον 2ο Πανναξιακό. Στον πρώτο γύρο, ο ΑΟ Θήρας είχε επικρατήσει με 3-0 σετ.

Το κάλεσμα του γυναικείου τμήματος

“Το Σάββατο 26 Ιανουαρίου στις 18.00 στον ΔΑΚ Πυλαίας, η ομάδα μας δίνει έναν σημαντικό αγώνα ενάντια στον ΑΟ Θήρας. Η παρουσία των φιλάθλων μας θεωρείται δεδομένη και μαζική. Ένας αγώνας που θέλει πάθος εντός και εκτός γηπέδου. Ένας αγώνας, που μαζί ομάδα και φίλαθλοι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Μαζί μπορούμε καλύτερα!”.

To Top