Ντίκο: «Ήταν λίγα τα τρία γκολ»

Απαραίτητη ήταν η επάνοδος στις νίκες, είπε μετά το 1-3 επί της Δόξας ο Φράνσις Ντίκο, στον οποίο όμως φάνηκαν λίγα τα τρία γκολ που πέτυχαν οι «κίτρινοι».

«Ήταν σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, να επιστρέψουμε στις νίκες. Είμαστε χαρούμενοι που το πετύχαμε. Δεν επρόκειτο, άλλωστε, για κάποιο ντέρμπι. Ήταν για μας μια πρώτης τάξης ευκαιρία για να κερδίσουμε», είπε ο στόπερ του Άρη και συνέχισε:

«Με όλο τον σεβασμό στην αντίπαλη ομάδα, αυτό ήταν ένα από τα παιχνίδια που θεωρητικά πρέπει να κερδίζεις μέσα και έξω από το γήπεδό σου. Ασφαλώς η νίκη απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο βοηθά ψυχολογικά».

Αναφερόμενος στο… γκολ – δώρο με το οποίο προηγήθηκε η Δόξα, αλλά και στην κυριαρχία του Άρη στην συνέχεια του αγώνα, ο Ντίκο υπογράμμισε: «Ευτυχώς ισοφαρίσαμε μισό λεπτό μετά το γκολ που δεχθήκαμε και δεν σκεφτήκαμε για πολύ το λάθος που είχε προηγηθεί. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και πιστεύω ότι μετά την ισοφάριση και το 1-2, υπήρχε μόνο η δική μας ομάδα μέσα στο γήπεδο. Βάλαμε τρία γκολ, κερδίσαμε δίκαια και πιστεύω ότι το μόνο άσχημο ήταν ότι δεν σκοράραμε ακόμα περισσότερες φορές, αφού είχαμε τις ευκαιρίες να το κάνουμε».

To Top