ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Νταλό: “Πρέπει να δίνεις τα πάντα κάθε φορά”

Ο Μπορίς Νταλό πιστεύει στην διαδικασία προόδου του Άρη, μίλησε για υπομονή και ένα δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και υπογράμμισε την σημασία της χθεσινής αιμοδοσίας, στην οποία ήταν παρών.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Γάλλος γκαρντ του Άρη τόνισε για το μέτριο ξεκίνημα της ομάδας πως “σαφώς και είχαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, αλλά κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και θα πρέπει να δίνεις τα πάντα κάθε φορά. Θα πάμε για τη νίκη με την ΑΕΚ, αλλά πρώτα από όλα πρέπει να είμαστε υγιείς και να ετοιμαστούμε σωστά για τα παιχνίδια που έρχονται”.

Για την δική του απόδοση με αφορμή την εμφάνισή του στην Πυλαία είπε ότι “προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένος για κάθε αγώνα, δεν προσπαθώ να είμαι… κακός. Πιστεύω ότι θα έρθει αυτό που θέλω και θέλει και η ομάδα. Είναι μια διαδικασία, χρειάζεται υπομονή και θα φανούν τα αποτελέσματα”.

Για την αιμοδοσία υποστήριξε πως “είναι πολύ σπουδαίο αυτό που έκανε η ομάδα, χαρήκαμε όλοι μεταξύ μας και είναι πολύ σημαντικό που ήρθε κόσμος και έδωσε αίμα. Ο Άρης είναι κάτι παραπάνω από το μπάσκετ και είναι πολύ καλό που δείχνουμε σε όλους πώς μπορεί να βοηθήσει ο σύλλογος”.

To Top