ΜΠΑΣΚΕΤ

Νταλό: “Πρόκληση για μένα, δεν ήταν δύσκολη απόφαση”

Ο Άρης είναι για τον Μπορίς Νταλό η ευκαιρία που έψαχνε για να πάει στο επόμενο επίπεδο την καριέρα του, οπότε όπως υπογράμμισε δεν ήταν δύσκολη η απόφασή του να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Η συνέντευξη του Γάλλου γκαρντ στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ:

Ο ΑΡΗΣ αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για τον Boris Dallo και ήταν μια εύκολη απόφαση γι’ αυτόν να πει το «ναι» στην πρόταση των «κίτρινων», όπως τόνισε μιλώντας στο www.arisbc.gr. Η ιστορία και η παράδοση της ομάδας μας, η εμπειρία του ως παίκτης του Πανιωνίου στο «Nick Galis Hall» και η παρουσία του για μερικές μέρες στις προπονήσεις των “κίτρινων” τον έπεισαν πως οι “κίτρινοι” είναι η ενδεδειγμένη επιλογή στην παρούσα φάση για την καριέρα του.

Ο Γάλλος γκαρντ γνώριζε πολύ καλά τι ήθελε, όμως ξέρει και που ήρθε, σύμφωνα με τα λεγόμενα του. «Ήταν ξεκάθαρο στο μυαλό μου αυτό που ήθελα. Επιθυμία μου ήταν να μείνω στην Ελλάδα και ο ΑΡΗΣ μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Ο ΑΡΗΣ είναι μια ομάδα με πολύ μεγάλη ιστορία και παράδοση. Είναι σαν την Παρτίζαν, στην οποία αγωνίστηκα στο παρελθόν. Είναι μια πρόκληση για μένα. Γενικότερα μου αρέσουν οι προκλήσεις στη ζωή μου και την πήρα».

Υπήρξαν όμως κι άλλα πράγματα που τον έκαναν να αποφασίσει ότι το καλύτερο για εκείνον ήταν να φορέσει τη κίτρινη φανέλα. Ο ίδιος εξήγησε πως «μετά τη θητεία μου στον Πανιώνιο ήθελα να παίξω σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση και ο ΑΡΗΣ μου δίνει αυτή τη δυνατότητα με τη συμμετοχή του στο Basketball Champions League. Ήρθα στη Θεσσαλονίκη ως αντίπαλος την περυσινή σεζόν και μου προκάλεσε φοβερή εντύπωση ο τρόπος με τον οποίο υποστηρίζουν οι φίλοι του ΑΡΗ την ομάδα τους. Δημιουργούν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα. Επίσης οι άνθρωποι της ομάδας, μου ανέλυσαν το πλάνο τους και ήταν πολύ λογικό να απαντήσω θετικά στην πρόταση που μου έγινε. Δεν ήταν μια δύσκολη απόφαση για μένα».

Ο Dallo συμμετείχε σε μερικές μεταβατικές προπονήσεις της ομάδας μας και διαπίστωσε τόσο το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας όσο και την εξαιρετική κατάρτιση του Βαγγέλη Αγγέλου και των συνεργατών του. «Ο κόουτς είναι πολύ έμπειρος κι έχει δοκιμαστεί στο πιο υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη. Μου άρεσε πολύ ο τρόπος, με τον οποίο προπονηθήκαμε στο διάστημα αυτό που βρέθηκα στη Θεσσαλονίκη. Ένιωσα πολύ άνετα, σαν να ήμουν ήδη μέλος της ομάδας. Είναι κάτι στο οποίο δίνω πολύ μεγάλη βαρύτητα και νομίζω ότι θα μπορέσω να βελτιωθώ πολύ σαν παίκτης, δουλεύοντας με τον κόουτς και τους συνεργάτες του. Πιστεύω ότι όταν θα συμπληρωθεί το ρόστερ, θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί και θα χτυπάμε κάθε παιχνίδι».

Καταλήγοντας ο Γάλλος γκαρντ έδωσε τη δική του υπόσχεση στον κόσμο της ομάδας. «Θα πρέπει να ξέρουν ότι σε κάθε αγώνα θα δίνω το 100%. Να είναι σίγουροι ότι θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής για να ανεβάσω επίπεδο την ομάδα με την εμπειρία μου και την ενέργεια που βγάζω, όταν βρίσκομαι στο παρκέ».

To Top