Νταμαρλής: “Νίκη στη Τούμπα για τον λαό μας”

Ο Ερωτόκριτος Νταμαρλής θέλει πολύ να παίξει μέσα στη Τούμπα και να πανηγυρίσει άλλο ένα “διπλό” για να το αφιερώσει αυτός και οι συμπαίκτες του στον λαό του Άρη, όπως τόνισε σε δηλώσεις που έκανε στην κρατική τηλεόραση.

Ο νεαρός μέσος του Άρη αναφέρθηκε αρχικά στον αγώνα με την Κέρκυρα λέγοντας πως “ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι για μας καθώς δεν είχαμε καταφέρει να κερδίσουμε κάποιο παιχνίδι τις πρώτες τρεις αγωνιστικές. Παρόλο που είχαμε άγχος τα δώσαμε όλα, αντεπεξήλθαμε στις δυσκολίες της αναμέτρησης και πήραμε τρεις πολύτιμους βασθμούς. Είναι σημαντική η νίκη μας για πολλούς λόγους και είμαι πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος. Κυρίως η νίκη αυτή μας ανεβάζει στην βαθμολογία αλλά και στο ψυχολογικό κομμάτι μας βοηθάει ενόψει και του ντέρμπι που έρχεται”.

Σε ότι αφορά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα είπε ότι “Γνωρίζουμε πολύ καλά τι σημαίνει ένα τέτοιο παιχνίδι για τον κόσμο μας και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις να πάρουμε τη νίκη και να την αφιερώσουμε στον λαό μας. Σαφώς και οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε θα είναι πολλές όμως αν είμαστε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης μπορούμε να τα καταφέρουμε”.

Για την δική του παρουσία στην ομάδα υποστήριξε πως “είναι μια εξαιρετική χρονιά για μένα μέχρι τώρα. Αισθάνομαι περίφημα που ανήκω στην πρώτη ομάδα και που βοηθάω όσο μπορώ. Είναι άλλο πράγμα το να φορά τη φανέλα της πρώτης ομάδας του Άρη. Και μόνο το γεγονός αυτό σε ανεβάζει ψυχολογικά ενώ σε γεμίζει με υποχρεώσεις. Με σκληρή δουλειά και προσήλωση στα θέλω του προπονητή μπορώ να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο αλλά το κυριότερο είναι να μπορέσω να βοηθήσω τη ομάδα όσο το δυνατό πιο πολύ γίνεται. Είναι δύσκολη χρονιά αλλά όλα τα παιδιά είμαστε αποφασισμένοι να βελτιωθούμε αισθητά και να πετύχουμε στο τέλος τους στόχους της ομάδας πρώτα απ’ όλα”.

 

To Top