Νταμαρλής: “Πάθος, ψυχή και μυαλό!”

Ταξίδι στη Κρήτη χωρίς επιστροφή για τον Αρη; Ο Ερωτόκριτος Νταμαρλής, δείχνει να συμφωνεί, λέγοντας πως δεν υπάρχει αύριο σε περίπτωση μη νικηφόρου αποτελέσματος, απέναντι στον Πλατανιά. Κλειδιά τρεις λέξεις: Πάθος, ψυχή, μυαλό!

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο συνδρομητικό:

-Ερωτόκριτε, πάτε στην Κρήτη για ένα παιχνίδι χωρίς επιστροφή;

« Σίγουρα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ίσως πιο σημαντικό και από το περυσινό, όπου είμασταν πάλι στην ίδια κατάσταση. Εχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλη την εβδομάδα, η ομάδα είναι έτοιμη και ο κάθε παίκτης θα δώσει ότι έχει για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

-Αγωνιστικά, πως περιμένεις το ματς;

« Περιμένω, ένα σκληρό και κλειστό ματς με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη. Ελπίζω εμείς να τα καταφέρουμε, καθώς, όπως είπα και πριν, έχουμε προετοιμαστεί, πιστεύοντας στη  νίκη!»

-Τι υπολογίζεις περισσότερο από τον Πλατανιά;

« Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Εχει κάνει και αλλαγή προπονητή, παίρνοντας έναν πολύ καλό τεχνικό. Εμείς έχουμε κοιτάξει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους, θα χτυπήσουμε σ΄ αυτά και πιστεύω θα βγούμε νικητές».

-Είναι διαφορετική η προετοιμασία για ένα τέτοιο παιχνίδι, ξέροντας τις επιπτώσεις σε περίπτωση μη νικηφόρου αποτελέσματος;

« Η προετοιμασία δεν είναι διαφορετική. Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε, ξέρουμε ότι είναι σημαντικό παιχνίδι. Ευελπιστώ να πάμε έτοιμοι, διότι δεν υπάρχει αύριο μετά το παιχνίδι. Αν χάσουμε ξεφεύγουν οι άλλες ομάδες, οπότε πρέπει να κερδίσουμε για να μείνουμε ζωντανοί».

-Θα χρειαστεί πάθος και ψυχή;

« Πάθος, ψυχή και μυαλό, γιατί το παιχνίδι δεν τελειώνει στο πρώτο λεπτό, αλλά όταν σφυρίξει ο διαιτητής».

To Top