ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Νταμπίζας: “Ναι, υποστήριζα από μικρό παιδί τον Άρη” (audio)

Ο Νίκος Νταμπίζας μίλησε με αφορμή τον τελικό του… αιώνα στο Μουντιάλ, αναφέρθηκε στην μεγάλη αναμέτρηση Αργεντινής-Γαλλίας και υποκλίθηκε στον Λιονέλ Μέσι.

Στη συνέντευξη που έδωσε στον Flash 99,4 και στην εκπομπή ¨Αθλητικό X-PRESS” ρωτήθηκε και για το ελληνικό πρωτάθλημα που ξεκινάει και πάλι, ενώ αναφέρθηκε στην ομάδα που υποστήριζε μικρός, ομολογώντας ότι αυτή ήταν ο Άρης.

Όπως είπε για το πρωτάθλημα: “Όλα θα κριθούν στα πλέι οφ, όταν και θα φανεί πώς θα παρουσιαστούν οι ομάδες, σε ποια φόρμα θα είναι, εάν θα έχουν απουσίες, τραυματισμούς και πολλά ‘αν’. Τότε είναι το πιο σημαντικό κομμάτι, υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμη”.

Σε ότι αφορά εάν έχει παραδεχθεί ότι μικρό παιδί υποστήριζε τον Άρη είπε: “Αυτό που έχει σημασία για μένα είναι να είσαι ειλικρινής και αληθινός. Ως μικρά παιδιά, όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο έχουμε μια ομάδα που υποστηρίζουμε, χωρίς να έχει σημασία αν γίνεσαι αρεστός ή… ικανότερος.

Ναι, είναι γεγονός ότι στην παρουσίαση μου στον Ολυμπιακό, όταν ήμουν 20 χρόνων, με ρώτησαν τι ομάδα είμαι και γω απάντησα ότι λόγω του πατέρα μου που είναι Άρης, υποστηρίζω τον Άρη. Μάλιστα, τα αδέλφια ήταν Παναθηναϊκοί και υπήρχε κόντρα και ομηρικές μάχες μέσα στο σπίτι”.

Ακούστε όλη την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη εδώ:

To Top