ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νταμπλ νταμπλ για τον Σανικίτζε κόντρα στην Ρωσία

Ο Βίκτορ Σανικίτζε επανήλθε στο προσκήνιο για την θέση “4” και ήδη έγινε μια πρώτη επαφή με τον εκπρόσωπο του παίκτη. Πρόταση με οικονομικούς όρους δεν έχει γίνει ακόμα.

Τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ έφτασαν, οι ομάδες βρίσκονται ένα βήμα πριν από τους ομίλους της κορυφαίας διασσυλλογικής διοργάνωσης. Μπες τωρα στο foxbet.gr και δες τις πιο έγκυρες αναλύσεις, με τα πιο δυνατά προγνωστικά στο δρόμο προς το ταμείο.

Ο Γεωργιανός φόργουορντ πάντως βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, συμμετέχοντας στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας της χώρας του ενόψει των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ.

Ο 30χρονος Σανικίτζε ήταν πρωταγωνιστής για την Γεωργία και στον χθεσινό φιλικό αγώνα με την Ρωσία (ήττα με 100-97 στην παράταση), στο πλαίσιο του τελικού του διεθνούς τουρνουά στην Τυφλίδα.

Ο Ηλίας Ζούρος τον άφησε στο παρκέ για 40 λεπτά και ο Σανικίτζε είχε 13 πόντους με 4/4 βολές, 3/7 δίποντα, 1/2 τρίποντα και 13 ριμπάουντ!

Η Γεωργία συμμετέχει στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2017, τα οποία ξεκινούν στις 31 Αυγούστου και ολοκληρώνονται στις 17 Σεπτεμβρίου.

To Top