ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Νταμπράουσκας: “Ο Άρης είχε δύο ταξίδια σε λίγα 24ωρα…” (video)

Στα διαδοχικά ταξίδια και την κούραση από το ματς στο Βουκουρέστι στάθηκε ο Βάλντας Νταμπράουσκας μεταξύ άλλων, ως στοιχείο που αξιοποίησε ο ΟΦΗ για να φτάσει στη νίκη.

Όπως είπε:

“O Αρης ήθελε να κερδίσει, φυσικά, βάζοντας ό,τι είχε μέσα στο ματς. Ηταν δύσκολο και για τις δύο ομάδες. Ηταν το πρώτο επίσημο ματς. Χρειάζονται μερικά επίσημα παιχνίδια να βρεθούν οι παίκτες μεταξύ τους. Έπρεπε να βρούμε ρυθμό και να παίξουμε. Θέλει χρόνο.

Για τον Αρη ήταν το αντίθετο. Ήταν το πέμπτο απαιτητικό του παιχνίδι φέτος. Και δεν μπορείς να συνέλθεις γρήγορα από δύο ταξίδια σε λίγα 24ωρα. Υπάρχει θέμα κούρασης. Είναι δύσκολο. Δεν μπορεί μία ομάδα να έχει πλήρη αποκατάσταση σε δύο μέρες.

Ο Αρης είχε επίσημα παιχνίδια, αλλά εμείς καλή ανάλυση για όσα μπορεί να έκανε μέσα στο παιχνίδι. Έπαιξαν 16 παίκτες. Ακόμα και αυτοί που έμειναν στον πάγκο, θα ήταν το ίδιο ανταγωνιστικοί. Παίζουμε με καρδιά, σαν λιοντάρια”.

Ο Νταμπράουσκας ρωτήθηκε και για τα κενά διαστήματα της ομάδας του μετά το 2-0, απαντώντας ότι:  “Εείναι κάτι που δεν μου άρεσε. Έχει να κάνει και με τον ρυθμό. Αντίθετα, μετά το τρίτο γκολ ανταποκριθήκαμε καλά και δεν αφήσαμε τονρηΡΗ να έχει χώρους και να παίζει. Τους αναγκάσαμε να κάνουν μεγάλες μπαλιές”.

To Top