ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Νταμπό: “Θα παλεύουμε σε κάθε αγώνα, απίστευτος ο κόσμος σε μια καλή βραδιά για μένα”

Πρώτο δείγμα θετικό για τον Μπράιαν Νταμπό, ο οποίος έδειξε πως είναι σε καλή κατάσταση στο φιλικό απέναντι στον Ολυμπιακό. Από δική του σέντρα μάλιστα ο Καμάτσο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ για τον Άρη για τη μετέπειτα νίκη με 2-1.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των κιτρινόμαυρων μιλώντας στην κάμερα της Nova τόνισε: 

Για τα όσα του μένουν από το ανεπίσημο ντεμπούτο του: «Ήταν απίστευτο το πρώτο παιχνίδι, είδα πόσος κόσμος ήρθε στο γήπεδο και είναι ασυνήθιστο σε φιλικό παιχνίδι να βλέπουμε τόσο θερμό κόσμο. Προσωπικά θεωρώ ότι ήταν ένα καλό παιχνίδι, έδωσα και μία ασίστ. Κερδίσαμε και αυτό με ευχαριστεί».

Για τις εντυπώσεις του και το πώς βλέπει την ομάδα: «Είδα από πριν την ομάδα, έχει ένα πολύ ισχυρό πρότζεκτ με σοβαρούς ανθρώπους, δεν είμαστε έτοιμοι αλλά με σκληρή δουλειά μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα κάνοντας μία καλή σεζόν».

Για το τι να περιμένει ο κόσμος από τον ίδιο: «Δεν είμαι τύπος που μιλάει πολύ, είμαι άνθρωπος των έργων και όχι της κουβέντας. Σίγουρα θα δώσουμε τα πάντα γιατί δεν θέλουμε να πάει τίποτα πίσω. Θέλουμε να τιμήσουμε το πρότζεκτ και τον κόσμο, να προχωρήσουμε στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα να τερματίσουμε στην τριάδα».

Για τον βαθμό ετοιμότητας: «Ακόμη χρειάζομαι περίπου δύο εβδομάδες οπωσδήποτε, πιστεύω ότι στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι θα είμαι έτοιμος. Προσπαθώ πολύ σκληρά ούτως ώστε να είμαι έτοιμος στην αρχή της σεζόν».

To Top