ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Νταμπό στην Peuple Vert: “Μεγάλος σύλλογος ο Άρης”

Σε γαλλικό μέσο ενημέρωσης μίλησε ο Μπράιαν Νταμπό και αναφέρθηκε φυσικά στον Άρη, στην πορεία της ομάδας, αλλά και στους προσωπικούς του στόχους.

Συγκεκριμένα ο 30χρονος μέσος μίλησε στην ιστοσελίδα Peuple Vert, με αφορμή την Σεν Ετιέν την οποία αγωνίστηκε πριν από μερικά χρόνια και αναφέρθηκε επίσης στον Άρη, για την εμπειρία του μέχρι στιγμής στους κιτρινόμαυρους μιλώντας για το πως εξελίχθηκε η φετινή χρονιά και τους στόχους της.

Ιταλία, Τουρκία και τώρα Ελλάδα. Πώς πάει; και βλέπεις τον εαυτό σου να επιστρέφει στη Γαλλία;

«Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα έχουμε πολλούς γνωστούς παίκτες όπως ο Aboubakar Kamara, ο Gervinho, ο Juan Iturbe… Τα πάμε πολύ καλά ακόμα αν και είμαστε λίγο πιο κάτω από τους στόχους. Στόχος μας είναι να τερματίσουμε στην πρώτη 3αδα. Δεν έχουμε τη δύναμη των μέσων ενημέρωσης του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού ή της ΑΕΚ, αλλά στην Ελλάδα είμαστε μεγάλος σύλλογος. Θέλουμε να μπούμε στην Ευρώπη με τον νέο μας προπονητή τον Άλαν Πάρντιου.»

Παράλληλα εξέφρασε την επιθυμία του όταν τελειώσει το ποδόσφαιρο να ασχοληθεί με την προπονητική σημειώνοντας όμως ότι έχει άλλα 6-7 χρόνια που μπορεί να παίζει.

«Θέλω να γίνω προπονητής γιατί αυτό μου αρέσει περισσότερο. Ο χρόνος μου στην Ιταλία άλλαξε εντελώς τον τρόπο σκέψης μου για τους αγώνες, την τακτική, την προσέγγιση των αγώνων, τη συνολική ανάλυση. Είναι κάτι που αγαπώ.

Και από την άλλη, μιλάω 4-5 διαφορετικές γλώσσες και θα απολάμβανα να δουλέψω σε ρόλο ατζέντη ή αθλητικού διευθυντή. Ένας ρόλος που πρέπει να βρεις τους παίκτες. Τέλος πάντων, ελπίζω να κάνω άλλα 6-7 χρόνια πριν εξετάσω τα υπόλοιπα, αλλά προτεραιότητά μου θα ήταν ο ρόλος του προπονητή. »

To Top