ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Νταρίντα: “Εξαιρετικός σύλλογος ο Άρης, θέλω να παίξω ξανά ποδόσφαιρο και να κερδίσω έναν τίτλο”

Την ανυπομονησία του για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του εξέφρασε ο Βλάντιμιρ Νταρίντα, ο οποίος θέλει να παίξει ξανά ποδόσφαιρο και να κερδίσει έναν τίτλο με τον Άρη, τον οποίο χαρακτήρισε “εξαιρετικό σύλλογο”, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Bild.

Ο Τσέχος μέσος επιθυμεί να γίνει και πάλι ενεργό μέλος μιας ομάδας, κάτι που του έλειψε τους προηγούμενους μήνες στη Χέρτα Βερολίνου. “Θέλω να παίξω ξανά ποδόσφαιρο και θέλω ο γιος μου να δει τον μπαμπά του με ποδοσφαιρική φανέλα στο γήπεδο. Να κυνηγά στο γήπεδο το πάθος του”, τόνισε αρχικά ο Νταρίντα στη Bild.

Στη συνέχεια, η γερμανική εφημερίδα αποκαλύπτει, ότι ενδιαφέρον για την απόκτηση του 32χρονου παίκτη έδειξαν οι Colorado Rapids και Houston Dynamo, από το MLS, η Μπασάκσεχιρ από την Τουρκία και οι τσέχικες Βικτόρια Πλζέν και Σπάρτα Πράγας.

“Ήθελα να παραμείνω στο εξωτερικό για να ζήσω μια νέα κουλτούρα. Η θάλασσα δεν είναι μακριά, η Θεσσαλονίκη είναι μεγάλη πόλη και ο Άρης εξαιρετικός σύλλογος. Στόχος μου είναι να παίξω στην Ευρώπη και να κερδίσω έναν εγχώριο τίτλο εδώ”, συμπλήρωσε ο νέος παίκτης των “κίτρινων” και συμπλήρωσε καταλήγοντας: “Ανυπομονώ πραγματικά γι’ αυτό το νέο, συναρπαστικό κεφάλαιο στον Άρη. Η Χέρτα και οι οπαδοί της, φυσικά, θα μείνουν πάντα στην καρδιά μου, όπως και το Βερολίνο, φυσικά. Εκεί γεννήθηκε και ο γιος μου”.

To Top