ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νταρίντα: “Μας έλειψε ο κόσμος μας, έξι βαθμούς μέχρι τα Χριστούγεννα” (video)

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Άρη επί του ΟΦΗ. Το γκολ του στάθηκε αρκετό για να πάρει την νίκη η κιτρινόμαυρη ομάδα, ενώ είχε τη δυνατότητα να πετύχει κι άλλα τέρματα…

Μετά τον αγώνα μίλησε για τη νίκη του Άρη επί του ΟΦΗ, την απουσία του κόσμου, αλλά και την αναποτελεσματικότητα στις ευκαιρίες που δημιούργησε.

“Μας έλειψε ο κόσμος μας, έξι βαθμούς μέχρι τα Χριστούγεννα” όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Θέλαμε να πάρουμε τους έξι βαθμούς στα δύο παιχνίδια μέχρι τα Χριστούγεννα, για μας έληξε το πρώτο ημίχρονο. Περιμένουμε το παιχνίδι της Τετάρτης με τη Λαμία για να ολοκληρώσουμε το έργο μας. Είμαστε μια ομάδα που βασίζεται στον κόσμο της, δεν ήταν εδώ, το είχαμε στο μυαλό μας. Προσπαθήσαμε όμως να είμαστε συγκεντρωμένοι και έτσι πετύχαμε τη νίκη», δήλωσε αρχικά στην κάμερα της Nova μετά το παιχνίδι ο Τσέχος μεσοεπιθετικός των «κιτρινόμαυρων» για να προσθέσει:

«Στο δεύτερο ημίχρονο επειδή ήταν πιο ανοιχτό το παιχνίδι θα έπρεπε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ γι’ αυτό και δεν καθαρίσαμε το παιχνίδι τρέχοντας μέχρι το φινάλε. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα αλλά θα έπρεπε να βάλουμε ένα δεύτερο γκολ για να κάνουμε ευκολότερα τα πράγματα».

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΤΑΡΙΝΤΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

To Top