ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Νταρίντα, ο πολύτιμος! Έφτασε τα δέκα γκολ, “ισοφάρισε” την περσινή του επίδοση

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα συνεχίζει τις ποιοτικές εμφανίσεις του με τη φανέλα του Άρη, αποδεικνύοντας ότι παραμένει ένα πολύτιμο “εργαλείο” στην κιτρινόμαυρη ομάδα…

Με το γκολ που σημείωσε στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Ατρόμητο, ο 33χρονος Τσέχος έφτασε τα δέκα με τη φανέλα του Άρη σε 53 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις στους περίπου 14 μήνες που βρίσκεται στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Φέτος ήταν το πέμπτο του γκολ, “ισοφαρίζοντας” την περσινή του επίδοση, γκολ που είχε πετύχει στην κανονική διάρκεια και τα πλέι οφ.

Απομένουν άλλα 13 παιχνίδια, γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί να ξεπεράσει τα όσα πέτυχε πέρσι στο μισό της περιόδου, μια και είχε έρθει στον Άρη τον Ιανουάριο.

Ο Τσέχος έχει φτάσει συνολικά στο διάστημα που είναι στον Άρη τις επτά ασίστ και δείχνει την επίδραση που έχει σε όλους τους τομείς παιχνιδιού της ομάδας του Άρη Μάντζιου.

Η βοήθεια του είναι πολύτιμη τόσο μεσοαμυντικά, όσο και στην οργάνωση του παιχνιδιού…

Να σημειωθεί ότι ο Νταρίντα χρειάζεται ακόμη ένα γκολ για να ισοφαρίσει την επίδοση των 11 με την Φράιμπουργκ κι άλλα έξι για να φτάσει τα 16 γκολ που είχε σημειώσει με τη Χέρτα, σε οκτώ όμως σεζόν και συνολικά 190 παιχνίδια!

To Top