ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Νταρίντα: “Στόχος μας να πάρουμε το Κύπελλο”

Ο Άρης απέδρασε από την Καισαριανή με το διπλό. Οι κίτρινοι επικράτησαν 1-0 της Κηφισιάς χάρη στο γκολ του Φετφατζίδη, έφτασαν τους 33 πόντους, είναι 5οι και κοιτάζουν όσο το δυνατόν ψηλότερα στην Stoiximan Super League. Παράλληλα, έχουν καρφωμένο το μάτι στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson, που μόνο με ένα θαύμα θα μείνουν εκτός ημιτελικών.

Μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στην Κηφισιά μίλησε εκ των σημαντικότερων ποδοσφαιριστών του Άρη, ο Βλάντιμιρ Νταρίντα. Ο 30χρονος Τσέχος μέσος αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης, ειδικά πριν από τη ρεβάνς με τη Νίκη Βόλου για το Κύπελλο.

“Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να πάρουμε τους βαθμούς και στο πρωτάθλημα. Δεν ήταν ένας εύκολος αγώνας. Ο αγωνιστικός χώρος είναι μικρός. Το παιχνίδι είχε να κάνει πιο πολύ με μάχες, κερδίσαμε με 1-0 και ήταν σημαντικό για εμάς, προκειμένου να έχουμε καθαρό μυαλό, πριν από το δεύτερο παιχνίδι του Κυπέλλου” ανέφερε αρχικά ο Νταρίντα στο sport24.gr.

Ο Τσέχος ήταν πράγματι από εκείνους που έδωσαν μάχες στον αγωνιστικό χώρο. Μπήκε ως αλλαγή στο στο 57ο λεπτό στη θέση του Φετφατζίδη, προκειμένου να βοηθήσει στην κατοχή, αλλά και στο ανασταλτικό κομμάτι. Στα 33 λεπτά που αγωνίστηκε είχε 32 ενέργειες με την μπάλα, 6/10 κερδισμένες μονομαχίες, ένα κλέψιμο, ένα τάκλιν και τρεις απομακρύνσεις. Με λίγα λόγια δούλεψε στον αγωνιστικό χώρο.

Όλα αυτά, ενώ πριν από λίγες μέρες ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη με 3-0 επί της Νίκης Βόλου. Ο Νταρίντα πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ του Άρη και έγινε ο άνθρωπος που έχτισε τις βάσεις για την πρόκριση των κίτρινων στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Στόχος μας να πάμε στον τελικό και να κατακτήσουμε το Κύπελλο

“Νιώθω καλά. Είμαι χαρούμενος που πέτυχα δύο γκολ και στο τέλος κερδίσαμε 3-0 στο Κύπελλο. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε παιχνίδι με παιχνίδι, γιατί έχουμε πολλά ματς μπροστά μας. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και στις δύο διοργανώσεις, όχι μόνο στο Κύπελλο, γιατί θέλουμε να μείνουμε στην εξάδα στα playoffs. Γι’ αυτό ήταν σημαντικό το τρίποντο και να συνεχίσουμε έτσι” δήλωσε ο Νταρίντα.

Στη συνέχεια, επιβεβαίωσε ποιος είναι ο μεγάλος στόχος του Άρη. Η κατάκτηση του Κυπέλλου που θα του δώσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο: “Στόχος μας να πάμε στον τελικό και να κατακτήσουμε το Κύπελλο, γιατί βλέπουμε ότι στο πρωτάθλημα είναι δύσκολο να είσαι στις τρεις πρώτες θέσεις, που πηγαίνουν στην Ευρώπη. Μέσω του Κυπέλλου έχουμε την ευκαιρία για να πάρουμε το ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο”.

Θυμίζουμε πως στην παρούσα φάση ευρωπαϊκά εισιτήρια παίρνουν οι τρεις πρώτοι της Stoiximan Super League και ο Κυπελλούχος. Η 4η θέση θα δώσει έξοδο στην Ευρώπη μονάχα εάν η ομάδα που θα πάρει το Κύπελλο, έχει εξασφαλίσει το εισιτήριο της μέσω πρωταθλήματος. Επομένως, αντιλαμβάνεται κανείς πόση σημασία έχει ο θεσμός του Κυπέλλου για τον Άρη.

To Top