ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Νταρίντα: “Χάσαμε τη νίκη μέσα από τα χέρια μας”

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα μίλησε μετά το τέλος του αγώνα του Άρη με την Λαμία, αναγνωρίζοντας ότι οι κιτρινόμαυροι έχασαν ένα δικό τους παιχνίδι… “Χάσαμε τη νίκη μέσα από τα χέρια μας”, όπως είπε χαρακτηριστικά ο Τσέχος μέσος στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Nova.

Αναλυτικά:

«Είμαστε πολύ απογοητευμένοι που χάσαμε τη νίκη μέσα από τα χέρια μας. Είχαμε τη μπάλα στα πόδια μας σε όλο το παιχνίδι και στις καθυστερήσεις χάσαμε τη μπάλα μόνοι μας και δώσαμε δικαιώματα στον αντίπαλο. Πρέπει να μάθουμε από την ισοπαλία σήμερα, δεν πρέπει να χάνουμε τις νίκες με τέτοιο τρόπο».

«Είναι και θέμα λαθών που έγινε από την πλευρά μας. Αλλά δεν πρέπει να σταθούμε μόνο σε αυτά. Έπρεπε να είχαμε σκοράρει κι ένα τρίτο γκολ. Στο 2ο ημίχρονο παίξαμε πάρα πολύ καλά, είχαμε ευκαιρίες, βάλαμε γκολ αλλά δεν βρήκαμε το τρίτο και φτάσαμε να ισοφαριστούμε στο τέλος».

«Το σημερινό αποτέλεσμα μας βάζει σε μεγαλύτερη πίεση, διότι είναι πριν τις γιορτές. Μετά την διακοπή έρχονται δύσκολα παιχνίδια στα οποία πρέπει να πάρουμε βαθμούς για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος».

To Top