ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νταρίντα: «Χαρούμενος στον Αρη»

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα παραχώρησε μία μεγάλη συνέντευξη σε ιστοσελίδα της Τσεχίας (μέσω podcast), το πρώτο μέρος της οποίας παρουσιάζεται σήμερα. 

Αρχικά, αναφέρθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του: «Δεν μπορώ να πω ότι είμαι λυπημένος που σταμάτησα από την Εθνική ομάδα. Ήταν μια απόφαση που σκεφτόμουν πολύ καιρό και ήξερα τι ήθελα. Κοιτάζω τα παίκτες και σταυρώνω τα δάχτυλά μου για αυτά. Αλλά δεν είναι ότι μπαίνω στον πειρασμό να επιστρέψω και να περάσω τα βράδια μου λέγοντας στον εαυτό μου ότι έπρεπε να το είχα αναβάλει. Είμαι χαρούμενος με την απόφασή μου».

Για την Ελλάδα, σχολίασε: «Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι λιγότερο πολύπλοκο και μοιάζει περισσότερο με την ιδέα μου για το ποδόσφαιρο. Παίζεται με την μπάλα, όλοι μπορούν να επιδειχθούν. Είναι εντελώς διαφορετικά από την Bundesliga. Υπό αυτή την έννοια, είμαι χαρούμενος που παίζω όμορφα εδώ».

Για την πρώην ομάδα του, την Χέρτα, σχολίασε: «Ελπίζω να συνεχίσουν να δουλεύουν και να παλεύουν για την άνοδο, γιατί η Χέρτα ανήκει στην πρώτη κατηγορία. Ένας επενδυτής μπήκε με πολλά χρήματα, αλλά δεν έγινε καλή διαχείριση. Αγοράστηκαν μεγάλα ονόματα, αλλά οι παίκτες δεν ταίριαζαν μεταξύ τους. Θα ήταν καλύτερα να ακολουθήσουν μια πιο προσεκτική προσέγγιση και να δουν τη σύνθεση της ομάδας παρά τα ονόματα. Έτσι ξεκίνησε και έτσι τελείωσε με τον υποβιβασμό».

 

To Top