ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντεζαβού! Το γκολ «στοιχειώνει», ο Άρης έχασε τα… άχαστα και έμεινε στο 0-0 με τον ΠΑΟΚ

Ο Άρης είχε ενέργεια, μετά από δυο συνεχόμενες ήττες, πάλεψε, δημιούργησε ευκαιρίες, τις έχασε και δεν κατάφερε να… ξορκίσει την κατάρα του γκολ, μένοντας στο 0-0 με τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι του Κλεάνθης Βικελίδης.

Καλύτερος ο Άρης, υπό το βλέμμα του νέου προπονητή Χερμάν Μπούργος και με υπηρεσιακούς στον πάγκο Τερζή, Μελισσά, Καντιμοίρη, προσπάθησε να βγάλει αντίδραση, έχασε τα… άχαστα με τους Εντιαγέ και Σάσα και «πλήρωσε» ακριβά την αδυναμία του να σκοράρει! Με απλά λόγια; Στο ίδιο έργο θεατής…

Εξαιρετική εμφάνιση του Μαντσίνι, πολύ καλός ο Γκάνεα για τον Άρη. Κορυφαίος του αγώνα ο Πασχαλάκης, ο οποίος σταμάτησε τους παίκτες του Άρη με καθοριστικές επεμβάσεις.

ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΥΠΟ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΜΠΟΥΡΓΟΣ

Η ενδεκάδα που ξεκινάει ο Άρης είχε τρία νέα πρόσωπα συγκεκριμένα τους Κουέστα, Ματίγια και Ματέο Γκαρσία. Στο χορτάρι η κιτρινόμαυρη ομάδα παρατάχθηκε υπό το βλέμμα του Χερμάν Μπούργος με τους Κουέστα – Σάκιτς, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα – Σάσα, Ματίγια – Μαντσίνι, Εντιαγέ, Γκαρσία – Καμαρά.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ, ΔΙΠΛΟ ΣΤΟΠ ΑΠΟ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ!

Ο Άρης μπήκε δυνατά κι έχασε μια ευκαιρία από αυτές που… δεν χάνονται! Στο 3′ ο Καμαρά βγήκε απέναντι από τον Πασχαλάκη, αλλά ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ έβγαλε  το πλασέ του. Στη συνέχεια ο Εντιαγέ πήρε το ριμπάουντ αλλά σε κενή εστία δεν μπόρεσε να σκοράρει με τον Μπράμπετς να απομακρύνει σε κόρνερ! Ο ΠΑΟΚ “απάντησε” στο 13′ μετά από κάθετη του Ζίβκοβιτς στον Ζαμπά, ο οποίος πήγε να πλασάρει αλλά ο Γκάνεα έκανε τρομερό στοπ, ο Ακπομ στο ριμπάουντ έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Το… άστρο του Πασχαλάκη επέστρεψε και στο 25′ . Ταχύτατη κόντρα των κιτρινόμαυρων γηπεδούχων, η μπάλα στρώθηκε στον Ματέο Γκαρσία που έπιασε το σουτ από τα όρια της περιοχής αλλά ο Πασχαλάκης με απίστευτη επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ. Γενικά ήταν ένα παιχνίδι λαθών σε όλο το πρώτο μέρος, δείγμα της έντασης, του πάθους, αλλά και του άγχους των δυο ομάδων.

ΝΤΕΖΑΒΟΥ ΣΤΟ Β’ ΜΕΡΟΣ

Ντεζαβού… όπως και στο πρώτο μέρος, στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου. Στο 47′ Καμαρά και Ματέο Γκαρσία έπαιξαν ωραία το 1-2 ο Καμαρά είχε χώρο για να εκτελέσει αλλά το πλασέ με το αριστερό ήταν κακό και κατέληξε άουτ. 56′ Μεγάλη φάση για τον ΠΑΟΚ! Ο Ζίβκοβιτς γυρίζει την μπάλα στον Μπίσεσβαρ, ο οποίος πιάνει το σουτ από τα όρια της περιοχής αλλά η μπάλα φεύγει ένα μέτρο από το δεξί δοκάρι της εστίας. Τεράστια ευκαιρία και στο 65′ ! Ολομόναχος ο Σάσα στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής, η κεφαλιά του λίγο άουτ.

Το παιχνίδι είχε πολλή ένταση μέχρι το τέλος και στις δυο περιοχές, χωρίς πάντως να αλλάξει το “λευκό” 0-0.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Γερμανός Φέλιξ Μπριχ. Βοηθοί του οι Μαρκ Μπορς και Στέφαν Λουπ. 4ος ο Παπαπέτρου και στο VAR οι Γκούντερ Περλ, Μπουξμπάουμ.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Σάκιτς, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Ματίγια, Σάσα, Μαντσίνι, Εντιαγέ (63′ Μπερτόγλιο), Γκαρσία (63′ Ιτούρμπε), Καμαρά.

ΠΑΟK: Πασχαλάκης, Σάστρε, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια (76′ Σίντκλεϊ), Τσιγγάρας (81′ Κούρτιτς), Σοάρες (65′ Αουγκούστο), Μπίσεσβαρ, Ζαμπά (65′ Ελ Καντουρί), Ζίβκοβιτς, Άκπομ (75′ Τσόλακ).

To Top