Ντελ Πιέρο: “Ο Πίρλο μπορεί να τα πάει καλύτερα από τον Ζιντάν”

Ο θρύλος της Γιουβέντους, Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο μίλησε για την πρόσληψη του Αντρέα Πίρλο στην τεχνική ηγεσία της “Μεγάλης Κυρίας” και υποστήριξε πως έχει όλα τα εχέγγυα για να πραγματοποιήσει μεγαλύτερη καριέρα ως προπονητής από τον Ζινεντίν Ζιντάν.

H Γιουβέντους αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της με τον Μαουρίτσιο Σάρι, ύστερα από τον αποκλεισμό από τη Λιόν στη φάση των 16 του Champions League, δίνοντας τα ηνία της ομάδας στον Αντρέα Πίρλο, ο οποίος λίγες ημέρες νωρίτερα είχε προσληφθεί για την Κ23 του συλλόγου.

Ο ιδιοκτήτης της “Γιούβε”, Αντρέα Ανιέλι επέλεξε να πάει σε ένα μοντέλο τύπου Ζιντάν, από την στιγμή που δεν κατάφερε να πείσει τον Γάλλο να αφήσει τη Ρεάλ για χάρη της ιταλικής ομάδας. Μάλιστα, σε συνέντευξη που παραχώρησε ο θρύλος των “μπιανκονέρι”, Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πίρλο.

“Για να είμαι ειλικρινής, δεν θα πόνταρα ότι θα ήταν ο επόμενος προπονητής της Γιουβέντους και η αλήθεια είναι πως με εξέπληξε κι εμένα η απόφαση. Ήμουν πραγματικά χαρούμενος όταν έμαθα ότι θα αναλάβει την Κ23 του συλλόγου και θεώρησα πως ήταν η κατάλληλη απόφαση για εκείνον, αλλά τα δεδομένα άλλαξαν σύντομα, οπότε του εύχομαι καλή τύχη”, σχολίασε αρχικά στο Sky Sports, ενώ για τη σύγκριση που γίνεται με τον Ζιντάν, ανέφερε πως “δεν είναι δίκαιη σύγκριση επειδή ο Ζιζού δούλεψε προηγούμενως στην ομάδα Νέων της Ρεάλ και ήταν και βοηθός του Κάρλο Αντσελότι. Όμως, ο Πίρλο έχει τα πάντα προκειμένου να τα πάει καλύτερα απο τον Ζιντάν. Γνωρίζω ήδη το σύλλογο, τους παίκτες, τους προπονητές”.

To Top