Ντεμάριους Μπολντς: Αυτόν πρέπει να σταματήσει ο Άρης στην Πάτρα!

Ο Απόλλων Πατρών είναι ομάδα που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τον Άρη, ειδικά μέσα στην έδρα του. Είναι ομάδα πάντως που βασίζεται σε συγκεκριμένο παίκτη και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ντεμάριους Μπολντς, τον πρώτο σκόρερ της φετινής Α1 στις πρώτες πέντε αγωνιστικές, με 19 πόντους μέσο όρο. Αυτόν πρέπει να προσέξει ο Άρης περισσότερο από κάθε άλλον παίκτη του Απόλλωνα.

Ο Ντεμάριους Μπολντς (29, 1,92μ.) είναι από τους πιο άγνωστους παίκτες που έχουν έρθει ποτέ στην Ελλάδα και αυτό ίσως είναι και ένα… παράσημο για τον Νίκο Βετούλα για τις επιλογές που κάνει. Πέρσι ήταν ο Μακ Κόλουμ και ο Γκραντ, φέτος είναι ο Μπολντς. Αποφοίτησε το 2006 από το Μιζούρι Γουέστερν και στην Ευρώπη αγωνίστηκε στα πιο άσημα πρωταθλήματα. Έπαιξε στο Κόσοβο με τη Μπασκίμι, έπαιξε σε μια μικρομεσαία ομάδα της Λιθουανίας (Πανεβέζις), έπαιξε δύο χρόνια στο αγγλικό πρωτάθλημα με τους Λάιονς του Λονδίνου και πέρσι ήταν στην Τσεχία φορώντας την φανέλα της Κολίν, όπου σε 37 αγώνες είχε 17,3 πόντους, 6,6 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ μέσο όρο.

Τον εντόπισε ο Βετούλας και τον επέλεξε και φέτος στην Ελλάδα κάνει προς το παρόν εξαιρετική χρονιά με 19 πόντους μέσο όρο, έχοντας 40,7% στα δίποντα και 53% στα τρίποντα! Μαζεύει 5 ριμπάουντ, μοιράζει και 1,6 ασίστ ανά παιχνίδι και είναι ο πρώτος σκόρερ της Α1, έχοντας κάνει την έκπληξη. Όλα αυτά την ώρα που ο Απόλλωνας βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 3-2…



To Top