ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Για αυτό επέλεξα την Ντόρτμουντ…”

Την απόκτηση του Ουσμάν Ντεμπελέ από την Ρεν ανακοίνωσε στα μέσα της περασμένης εβδομάδας η Μπορούσια Ντόρτμουντ, με τον ταλαντούχο πιτσιρικά να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Μιλώντας στην «Bild», ο 18χρονος επιθετικός αποκάλυψε τον λόγο που τον έκανε να αποδεχθεί την πρόταση των Βεστφαλών, απορρίπτοντας ομάδες όπως η Μπάγερν Μονάχου, η Μπαρτσελόνα και η Λίβερπουλ, που είχαν δείξει επίσης ενδιαφέρον.

«Είχα πολλές προτάσεις, αλλά κατέστησα εξ’ αρχής σαφές ότι μοναδική επιθυμία μου ήταν να συνεχίσω την καριέρα μου στην Ντόρτμουντ. Ήταν το μόνο που ήθελα. Ο τρόπος που έδειξαν το ενδιαφέρον τους μου έδωσε την αίσθηση ότι με ήθελαν πραγματικά και αυτό με έπεισε να πάω σε αυτούς», ανέφερε αρχικά.

«Συναντήθηκα αρκετές φορές με τον Τόμας Τούχελ όταν έγιναν οι πρώτες επαφές, κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Είμαι πεπεισμένος ότι είναι ο σωστός προπονητής, αυτός που θα με βοηθήσει να βελτιωθώ, να αναπτυχθώ σαν ποδοσφαιριστής και σαν άνθρωπος», πρόσθεσε.

«Η Ντόρτμουντ είναι το τέλειο κλαμπ για τους νέους παίκτες, όπως έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν. Δεν μπορώ να περιμένω να παίξω το πρώτο μου παιχνίδι μπροστά στους οπαδούς μας στο Signal Iduna Park», κατέληξε ο νεαρός φορ, που είχε 12 γκολ και 5 ασίστ σε 26 συμμετοχές στη φετινή Ligue 1.

Πηγή: sport-fm.gr

To Top