Ντεμπουτάρει στο ματς με το Λαύριο ο Κέλι, τι περιμένει ο Καστρίτης από τον Αμερικανό

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη αναμένεται να κάνει αύριο, Σάββατο, ο Τζέιμς Κέλι στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στο Λαύριο (17.00).

Ο 28χρονος Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ έφτασε στη Θεσσαλονίκη με μεγάλη όρεξη και διάθεση για δουλειά και δίχως να χάσει ώρα μπήκε στις προπονήσεις. Μάλιστα, χθες έβγαλε όλο το ομαδικό πρόγραμμα, με τον Γιάννη Καστρίτη να του κάνει αρκετά «ιδιαίτερα» στην προπόνηση προκειμένου να τον βάλει όσο πιο γρήγορα γίνεται στο κλίμα και στα συστήματα της ομάδας.

Το γεγονός πως έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα δείχνει πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έχει δίψα για να αγωνιστεί και έτσι σήμερα οι ιθύνοντες των «κιτρινόμαυρων» αναμένεται να καταθέσουν την αλλαγή ξένου και ο Κέλι να πάρει τη θέση του Μάικλ Φίνκε, ο οποίος αναμένεται να μη συνεχίσει στον Άρη.

Αυτό που θέλει να πάρει ο Καστρίτης από τον Κέλι είναι να γεμίσουν οι χώροι στη ρακέτα τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά, να υπάρχει ένα εξτρά στήριγμα κοντά στο καλάθι, καθώς επίσης να γίνει καλύτερη δουλειά στον τομέα των ριμπάουντ.

Σαφώς και ο Κέλι δεν είναι έτοιμος -σήμερα θα κάνει τη δεύτερη και τελευταία του προπόνηση πριν το τζάμπολ με το Λαύριο- όμως το τεχνικό σταφ του Άρη κρίνει πως μπορεί να δώσει πράγματα στο παιχνίδι της ομάδας, όπως το inside game που δεν έχει στο ρεπερτόριό του ο Φίνκε.

To Top