ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντεμπούτο σημαίνει… γκολ! Οι παίκτες του Άρη που σκόραραν στο πρώτο τους ματς στο πρωτάθλημα! (videos)

Κριστιάν Λόπεθ και Φακούντο Μπερτόλιο συνδύασαν το ντεμπούτο τους στον Άρη με γκολ στο νικηφόρο ματς της πρεμιέρας κόντρα στη Λαμία με 3-1.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που παίκτες της ομάδας διαχρονικά σκοράρουν στο πρώτο τους επίσημο παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Τα προηγούμενα δύο χρόνια είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο:

  • Ο Λούκας Σάσα σκόραρε στην περσινή πρεμιέρα του 1-1 με τον ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ το καλοκαίρι του 2018 στην 1η αγωνιστική οι Νικολά Ντιγκινί, Ματέο Γκαρσία και Μπρούνο Γκάμα πέτυχαν τα τρία γκολ της ευρείας νίκης του Άρη στη Λαμία (3-0).

  • Πηγαίνοντας τον χρόνο πιο πίσω και συγκεκριμένα στο 2010, συναντάμε τον Οριόλ Λοθάνο, ο οποίος έβαλε το ένα και μοναδικό του τέρμα με τον Άρη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος μέσα στην Καβάλα (1-0).
  • Το ίδιο έκανε ένα χρόνο πριν άλλος ένας κεντρικός αμυντικός: Ο Κριστιάν Νασούτι στο ντεμπούτο του σκόραρε το νικητήριο τέρμα του Άρη στο εντός έδρας ματς με τον Ατρόμητο (1-0).

  • Και στην πρεμιέρα του 2008-09, ο Πιότρ Βλόνταρτσικ σημείωσε ένα από τα δύο γκολ του Άρη στο εντός έδρας 2-0 επί του Λεβαδειακού στην πρώτη του εμφάνιση με την ομάδα.

To Top