Ντεμπούτο του Ντάμποβιτς, «έκλεψε» την παράσταση ο Κουτσονίκας!

Την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα σχετικά με την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες του είχε ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», Σπύρος Φίνος, στο σημερινό φιλικό με τη Νίκη Αιγινίου στη Μίκρα.

Το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη έκανε ο Σίμο Ντάμποβιτς, κόντρα μάλιστα στην ομάδα που τον έφερε στην Ελλάδα και τον ανέδειξε, όμως, την παράσταση «έκλεψε» ο νεαρός Βαγγέλης Κουτσονίκας, γιος του παλιού αθλητή της ομάδας και νυν προπονητή στα παιδικοεφηβικά τμήματα του συλλόγου.

Το σχετικό δελτίο του «κιτρινόμαυρου» ΤΑΠ: «Χρήσιμα συμπεράσματα έβγαλε ο προπονητής του ΑΡΗ, Σπύρος Φίνος στη φιλική νίκη κόντρα στη Νίκη Αιγινίου. Ο ΑΡΗΣ επικράτησε με 2-1 σετ σε ένα παιχνίδι που ο τεχνικός των “κιτρινόμαυρων” δοκίμασε αρκετά σχήματα, ενω ντεμπούτο έκανε και ο Σίμο Ντάμποβιτς.

Ρολάντο Ντεσπέιν και Γιάννης Χαριτωνίδης δεν αγωνίστηκαν λόγο της ίωσης που τους ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες. Την παράσταση στην αναμέτρηση έκλεψε ο νεαρός Βαγγέλης Κουτσονίκας, ο οποίος έδειξε έτοιμος να προσφέρει στην ομάδα.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν και ένα σετ τάι μπρέικ με τη Νίκη να επικρατεί 15-11.

Τα σετ του αγώνα: 25-22, 28-26, 28-30.

ΑΡΗΣ (Φίνος): Τσοπάνογλου, Ναζίρης, Γάτσης, Ιλιτς, Χατζηπαραδείσης, Κυριακίδης, Κουτσονίκας, Αρμενάκης, Ντάμποβιτς, Ντίνας, Γκαράς (λ.), Παπαδημητρίου».

To Top