Ντεμπούτο Χατζιπιρπιρίδη στην Ιεράπετρα, ήττα 2-1 από τους… Σπανό και Πλατέλλα (video)

Ντεμπούτο με τον ΟΦ Ιεράπετρας έκανε ο δανεικός από τον Άρη, Κωνσταντίνος Χατζιπιρπιρίδης, όμως η ομάδα του ηττήθηκε από τον Ιωνικό με 2-1 για την 5η αγωνιστική της Super League 2.

Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός πέρασε ως αλλαγή στο 62’ της αναμέτρησης, χωρίς ωστόσο να αλλάξει τη ροή του αγώνα ως προς το αποτέλεσμα που είχε ήδη διαμορφωθεί τότε.

Ο Ιωνικός του Δημήτρη Σπανού, ευτύχησε μόλις στην πρώτη του καλή φάση στο ματς και στο 14′ να ανοίξει το σκορ, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ματσούκα, ο Πλατέλλας που βρισκόταν με σουτ έξω από τη περιοχή, έκανε το 1-0.

Λίγο αργότερα και στο 42’ το γκολ ήρθε για τον ΟΦΙ, όταν ο Μπαράτα βρήκε χώρο για σουτ από το ύψος της περιοχής το οποίο και επιχίερησε στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας.

Όπως στο πρώτο, έτσι και στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν με γκολ. Στο 56’, ο Ομάρ με κεφαλιά από σέντρα του Μουστάκη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 2-1.

ΙΩΝΙΚΟΣ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΠΑΝΟΣ): Αναγνωστόπουλος, Μουστάκης, Κύργιας (27′ λ.τ. Φαζός), Φουρλάνος (43′ λ.τ. Τσιριγώτης), Αμπούντ-Ομάρ, Κόρμπος, Γκοτσούλιας, Ρόλε, Ματσούκας, Πλατέλλας, Κάστρο.

ΟΦΙ (ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΠΑΜΑΤΘΑΙΑΚΗΣ): Παπαδόπουλος, Μασουέρο, Σμίλτος, Καψάλης (70′ Πριόνας), Ζήσης, Λεμονής (70′ Τσακμάκης), Αρναούτογλου(54′ Φουάσης), Βογιατζής (62′ Χατζηπιρπιρίδης), Γκίνη, Μπαράτα, Κούστα (70′ Κόστα).

To Top